Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih terime gelince kronik eren, mısırlı asker kaçağı mostafa, kolombiyalı kronik falcao. futbol düşmanı muğdat
Okan buruk'a icardi, batsuayi, morata, osimhen.
Bu hak mı reva mı fatih terim şu transferleri gördüğünde kulüp binasını bassa yeridir.

Terim kendi yaptı. Kadroyu çöp etmeden duramazdı.

Ne alaka

Senin her dedigin dogru da baskalarinin yanlis mi böyle bir mantik yok

Sana göre coktan havlu atmis olmamiz gerekiyordu nihat kirmizi dan dolayi sampiyonluk sansimiz sifirdi takim hala yarista

Baskalari yapinca mi beylik sözleri tutmamis oluyor

Kendi fikrimi yaziyor hala arkasindayim erden timur dönemi ok güvenilir bir kaynakti ama simdi ise diger twitter hesaplarindan hic bir farki yok

Madem liste tutmussun bu takim iki sezondur her geriye düstügünde siralama da herkesin agladigi dönemler bu takimin israrla sampiyon olacagini yazmami da listeleseydin keske
Ben fikirlerimin arkasındayım senin gibi dönmem merak etme, Osimhenle Yunus gibi iki piyangoyu hesap edemedim sezon başında, onlar olmasa bu durumda mı olurduk ne durumda olurduk belli, her söylediğimin tutması gibi bir beklentim de yok, gocunmam.

Konu ben değilim böyle gelip 150 satır beylik laflar edip sonra tutmayınca haberim yok demen.

Kırmızı’yı da geyiğine söylediğimi bir sen anlamamışsındır muht

Liste tutmadım sadece okuduğumu unutmam, Prag’ı da kesin yenicez dedin mesela Kopenhag da öyle her şeye olumlu yorum yapıyorsun tutunca da ben dedim oluyor işte.

Mevzu fikir değil beylik konuşmak, bu kadar alınacağını bilsem söylemezdim de neyse devam et benim için sorun yok.

Morata’yı sene sonu bons verecek şekilde alıp parayı şimdi Pavlovic’e verecekler

Pavlovice 18 verin

GiOkNnSXcAAJ__r.webp

Morata çok klasik bir pivot santrafor olmasa bile zaten hiçbir zaman öyle düzenli kanat veya forvet arkası oynayacak tipte bir santrafor değildi. Net bir merkez santrafordur kendisi. Kariyeri boyunca da başka mevkide çok az oynadı. Mesela Cenk Tosun da kanat oynadı bir dönem ama o da kanat oyuncusu değildir. 32 yaşında Morata'yı kanat oynatacağımızı düşünmek çok tuhaf olur. Hoca öyle bir şey yapsa istifasını beklerim o derece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt