Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.836
- 18.922
- 1.188
Pavlovic icin en az 20 isterler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravoİtiraf etmek zorunda olduğum bir şey var. Erden Timur hariç camiada bu yönetimden iyi bir grup olduğunu düşünmüyorum o haldeyiz. Tek kurtuluş Erden Timur başkanlığında sağlam bir ekip.
15+5 e biter.Pavlovic icin en az 20 isterler
Fatih terime gelince kronik eren, mısırlı asker kaçağı mostafa, kolombiyalı kronik falcao. futbol düşmanı muğdat
Okan buruk'a icardi, batsuayi, morata, osimhen.
Bu hak mı reva mı fatih terim şu transferleri gördüğünde kulüp binasını bassa yeridir.
kaptanları değil miydi bu
kaptanları değil miydi bu
Herif cöpkaptanları değil miydi bu
Ben fikirlerimin arkasındayım senin gibi dönmem merak etme, Osimhenle Yunus gibi iki piyangoyu hesap edemedim sezon başında, onlar olmasa bu durumda mı olurduk ne durumda olurduk belli, her söylediğimin tutması gibi bir beklentim de yok, gocunmam.Ne alaka
Senin her dedigin dogru da baskalarinin yanlis mi böyle bir mantik yok
Sana göre coktan havlu atmis olmamiz gerekiyordu nihat kirmizi dan dolayi sampiyonluk sansimiz sifirdi takim hala yarista
Baskalari yapinca mi beylik sözleri tutmamis oluyor
Kendi fikrimi yaziyor hala arkasindayim erden timur dönemi ok güvenilir bir kaynakti ama simdi ise diger twitter hesaplarindan hic bir farki yok
Madem liste tutmussun bu takim iki sezondur her geriye düstügünde siralama da herkesin agladigi dönemler bu takimin israrla sampiyon olacagini yazmami da listeleseydin keske
yine herseyi biliyorlarmis gibi twit atmaya basladilar muhabirler