Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Sen niye gitmiyonMoratayı karsılamaya gidiyoruz mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen niye gitmiyonMoratayı karsılamaya gidiyoruz mu
ben gıdemem dostum yasakSen niye gitmiyon
İsim vermedi ama bir tek uğurhan türker söyledi Avrupa'da şu sıralar gözden düşmüş diyeBizim muhabirlerin bildigi birsey yok hep yurt disi kaynaklar ilk haberi veren oluyor genelde.
Burhan bari bunu tuttur.
İkizler burcu aliyoz genelde.su an transit gezegen jupiterde ikizlerde.12 subattaki dolunay öncesi ayrılması olasi.insallah olur.benimki teknik yorumKavuşmak yakındır Sergiom
morata icardiden büyük topcu kariyer olarak dostumMorata saçları sarı yapar mı?![]()
Moratadan sonra 3 şubat sonrası Rashford'ı zorlarmiyız kanat için bana rashford okay verirse yine isterler gibi geliyor.Yine beklentiyi arşa çıkardılar bir anda
Bunlar da patlarsa durum vahim
Sağ bek ve kanat ismi düşmüyor olması da facia
Sana Eşref mevzusunda ilk kez takılmadım, daha önce de yaptım aynı şeyi yani bunun takılma olduğunu farketmen lazımSallamadigini biliyor olabilirsin ama benim gördügüm son dönem de paylastiklari yanlis veya yalan ciktigi icin bunu belirttim mesajim da hatta dis basin örnegi verdim
Bir önceki mesaj da beni döneklikle sucladin mesela
Ben seni böyle birsey ile suclasam acaba nasil tepki verirdin
Ayni senin gibi yillardir bu forumdayim ve az cok buralarda takiliyoruz,seni de yillardir biliyorum bu yüzden bunun hatrina zaten tepki vermedim o yazdigina
Oysa beni döneklikle suclamanin anlamsiz oldugunu en iyi bilen eski üyelerden birisin bu sekilde yükselmene sasirdim ve anlam veremedim
sorumun cevabı bu değilmorata icardiden büyük topcu kariyer olarak dostum
Öyleyse Trippier transferi çok güzel anlatmışBu karı aşırı derecede overrated Survivor aleyna'dan gram farkı yok. Bağcılar'da adım başı bundan kaynıyor.