Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bünyeye

Semih A.
Oğuzhan Ö.
Akif K.
Ünsal V.
Emre A.

özlemi çöktü

edit özelden gelen tehditler üzerinde soyadları sansürlenmiştir

Tripper ne alaka? Yazın az kalsın Eyüpspor alacaktı onu ve bizim oyun sistemine uymayacak ender sağ beklerden birisi.

Sallamadigini biliyor olabilirsin ama benim gördügüm son dönem de paylastiklari yanlis veya yalan ciktigi icin bunu belirttim mesajim da hatta dis basin örnegi verdim

Bir önceki mesaj da beni döneklikle sucladin mesela

Ben seni böyle birsey ile suclasam acaba nasil tepki verirdin

Ayni senin gibi yillardir bu forumdayim ve az cok buralarda takiliyoruz,seni de yillardir biliyorum bu yüzden bunun hatrina zaten tepki vermedim o yazdigina

Oysa beni döneklikle suclamanin anlamsiz oldugunu en iyi bilen eski üyelerden birisin bu sekilde yükselmene sasirdim ve anlam veremedim
Sana Eşref mevzusunda ilk kez takılmadım, daha önce de yaptım aynı şeyi yani bunun takılma olduğunu farketmen lazım

Niye dönek dedim, sene başında ben asla şampiyon olamayız, bu yönetimden cacık olmaz dedim, sen de buna laf attın, söylediğimde bence hata yok da neyse.

Sene başında yine şamp olucaz dedin sonra Tjk ve yb sonrası hayatta toparlayamayız dedin, sonra tekrar şamp olacağıza döndün. Bu dönmek değil mi hadi lafa takılma, ben söylediğimi değiştirmiyorum sen değiştiriyorsın, buydu o lafın sebebi.

Transfer bombardımanı altında kalınca biz :

1738257746408.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt