Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.592
- 11.444
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 3 şubat sonrasını bekliyoruz Rashford için.Moratadan sonra 3 şubat sonrası Rashford'ı zorlarmiyız kanat için bana rashford okay verirse yine isterler gibi geliyor.
morata ve pavlovic gsdetelefonun sarjı bitik 5ten beri neler olmuş yaw özet geçebilecek var mı
Umut asiliyorum ama gerçeği söylüyorumYav Sergen ne anlatıyorsun.
Bu daha iyiBu karı aşırı derecede overrated Survivor aleyna'dan gram farkı yok. Bağcılar'da adım başı bundan kaynıyor.
Şundan oldu.telefonun sarjı bitik 5ten beri neler olmuş yaw özet geçebilecek var mı
3’lü hamlesi yapıyorsak bu iki bölgenin önemi azalıyor tbhOrta Saha ve Kanat diye bağırıyor takım ama o bölgelere transfer düşünülmüyor hala stoper ve forvet arıyoruz kafayı yicem
yerli topçu ismi çıkmıyor diye umut ışık ve cafer kemerburgaz önünde oturma eylem iplanlıyor bilgisi geldi teyite muhtaç şuanmorata ve pavlovic gsde
3 subat sonrası rasford geliyor
morata kiralık zorunlu satın alma 8m € bonservis sezon sonu
6 aylık maas 3m.
pavlovic 18m teklif ettik bonservisine
nelson 10 m € leccede
Mata keşke Sportif Direktörümüz olsa. Ondaki bağlantıları sayılı kişilerde vardır. Bildiğim kadarıyla futbol dışındaki yatırımlarından da iyi para kazanıyordu yani öyle çakma vb. işlere de girmez. Çok net isterdim Mata- Sportif Direktör + Futbol AŞ'de futboldan sorumlu yönetici.Gardi ve mata'ya teşekkürler. İbrahim ve kavukçudan daha faydalılar
Mata keşke Sportif Direktörümüz olsa. Ondaki bağlantıları sayılı kişilerde vardır. Bildiğim kadarıyla futbol dışındaki yatırımlarından da iyi para kazanıyordu yani öyle çakma vb. işlere de girmez. Çok net isterdim Mata- Sportif Direktör + Futbol AŞ'de futboldan sorumlu yönetici.
Millet santrafor oynatmayı bıraktı kimse kıskanmaz merak etme.Icardi sakat olmasa
Morata
Osi-Icardi offffffff ananı avradını City-Real kıskanır
Çok meşhur bir isim ayrıca. Her yere girer çıkarMata keşke Sportif Direktörümüz olsa. Ondaki bağlantıları sayılı kişilerde vardır. Bildiğim kadarıyla futbol dışındaki yatırımlarından da iyi para kazanıyordu yani öyle çakma vb. işlere de girmez. Çok net isterdim Mata- Sportif Direktör + Futbol AŞ'de futboldan sorumlu yönetici.