Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim uclu de oynasa dortlu de oynasa kanat oyuncusu lazim. Baris ve Yunus'la sezon sonuna kadar gitmez her mac sakatlanmasin formsuz olmasin diye izleriz oyle.

Kesin olarak SADECE ÜÇLÜ oynayacaksak, sadece Sallai ve Jelert'ten net şekilde daha iyi olan ve mümkünse iki kanatta da oynayabilen ve DEFANSİF ZAAFI FAZLA OLMAYAN bir kanat bek lazım. Düz kanat veya kanat forvet lazım değil o zaman yani. Üçlüde kanat bek dışında kanat mevkisi kalmıyor zaten. Yunus bile Mertens'le rotasyona düşüyor otomatikman bence.

gimenez'e şişirilmiş falan diyen kimdi @Alper Altun :asd:
He gecende sevgili @Mert S. Yüksel ile bizzat bunu tartismistik, yani olabilir bazen herkesin kendi dusuncesi vardir sonucta tabi ben kendim burada (Hollanda kuluplerini ve futbol kulturunu) yakindan bildigim icin boyle bir topcunun 15-20 milyona gitmesi imkansiz gibi birsey demistim yanlis hatirlamiyorsam .

Hem genc, Meksikali, Hollanda liginde gol makinesi olacaksin hemde Feyenoord ile son 2 senede yukseliste olup Avrupa maclarinda da gol atan bir oyuncunun fiyati en kotu 30'dan baslar diye argumanlar ortaya koymustum. Zaten adamlar 40 milyon euro istiyor.

Suan henuz bitmis bir transfer degil arada en az 15 milyon euroluk fark var deniliyordu Holllanda medyasinda.

Osi sonrası değil de Osi - Yunuslu fb maçı sonrası kısmen değişti hala şüpheliyim ama geçen iki sene öyle değildim.

Tamam yav dönek doğru ifade değildi tjk ve yb sonrası keskin olarak toparlayamayız diyordun ona laf attım sorry

Yunus’u unuttum aynen bende ayni fikirdeyim osimhen ve yunus sonrasi rize macindan itibaren ölü topragini attik

Fener macindan sonra da zaten daha da netlesti bu durum

Benim oyun olarak bir süphem yok sadece oyuncu sayisi olarak sikintili durumdayiz yunus baris ve mertens haftalardir araliksiz oynuyorlar

Buna cözüm bulursak transfer ile hala favori oldugumuzu düsünüyorum

hepiniz kaan ayhanı begenıyordunuz

sag bek alma aşkı nerden cıktı?

hepiniz sorumlusunuz

Başıma bir şey gelmeyecekse morata benin çok tuttuğum bir oyuncu değil..umarım rashfordtan vazgeçmezler.

Lemmina araplara gidiyormuş galiba. Al Şabap ve Wolves anlaşmışlar.

Pivot değil diye kanada yazanları gördüm, Mertens yerine koyanları gördüm. Hiçbiri gerçekçi değil bence.
Kanat yada Mertens yerine değil yeri belli İcardi'nin oynadığı rolde oynayacak kendisi orta sahaya gelip top alacak, bağlantı sağlayacak vb. gibi. Daha genç adamlara gittiler ama beceremediler. Bir ihtimal de Terim döneminde Elmander gibi kullanılabilir 4-4-2'de ama bu çok düşük ihtimal bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt