- 12 Ocak 2013
- 50.726
- 60.027
- 4.323
okan hocaya transfer filan danışılmasın yönetim gidecek alacak ortasahayı okan seve seve oynatacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaanin olusunden iyidir jelert gördük bugün9m euro bekin hali içler acısı neyine bakacak ki tüy siklet liginde anca yarışır.
Kaan konusunu net hocaya yazar.
Yunus-Barış-Mertens oynatmasına bir şey diyemem çünkü alternatifleri bile yok.
Ona katılıyorum ama yine bir şey değişmez bu kadronun ederi bu kadar rotasyonun hali kreş tayfası o da yetmemiş 3 kaleci yazmışlar bari 1 tane daha yazıp rekor kırsalarmış.Kaanin olusunden iyidir jelert gördük bugün
Alternatifleri yok çünkü istemiyor adam9m euro bekin hali içler acısı neyine bakacak ki tüy siklet liginde anca yarışır.
Kaan konusunu net hocaya yazar.
Yunus-Barış-Mertens oynatmasına bir şey diyemem çünkü alternatifleri bile yok.
Yunusa sövülmesinin ana nedeni hal ve hareketleri. 3 haftadır osimhene el kol hareketi yapıp uzaktan dikleniyor.Çocuklara yazık valla ya dinlenmeden aralıksız 11 oynuyorlar ve Yunus bugün patladı muhtemelen Yunus'a millet sövecek ona sövene kadar Sallai'ye o kadar maaş verip Avrupa kupasına yetiştiremeyen yönetime sövsünler.
fb'ye yedek cikmislardi, bize yedek ciktiklarini sanmiyorum.Az alkmar gelirse net eleniriz. Adamları yedek kadrosunu yenemedik, as takımını yeneceğiz.
Sayın Muslera bey ilk golde sıçıp kaleyi boşaltmasa yine ilk 8'deydik.Kiev’i yensek ilk 8’deymişiz. Okan’a yazmayana da![]()
Aynen, okan dinlenmemeli. Orta saha alinmali kanat alinmali bek alinmali, forvet alinmali. Suayip tekli varsa sepetlenmeli. Yunus toreyra yedege cekilmeli. Jelerte daha fazla sans verilmeliokan hocaya transfer filan danışılmasın yönetim gidecek alacak ortasahayı okan seve seve oynatacak.
E hani final oynariz diyenler nerdeHakanım hayırlısı olmuş boşver kupa hayal tek gerçek lig umarım Türkiye kupasından da eleniriz.