Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan buruk denen adama sakin bonservisli oyuncu almayin, yezon sonunu bile getirrmez bu gidisle, takim resmen cöktü bunun bas mimari bu arkadas. Birde ödül gibi stopere 20 milyon vermeyin

Berkan aşkı yüzünden 4 lu oynattı takım ne zaman 3 luye döndü ezdi ajaxsı o yüzden orta saha sağ sol bek kaliteli stoper ve forvet al

Harcamasınlar paramızı, bir an önce hepsi defolup gitsin. Başta okan ve o bıyıklı

Simdi bunlar eslesmeye bakarak zaten elendiriz diye transfer de yapmaz ligi de verir

Derhal istifa ettirilmeliler

Verdiğimiz gol beklentisinin 2.5 katı gol yerken Girdıgimizin 3te biri kadar anca gol atıyoruz.Böyle bir takımın ligde avrupada şu pozisyonda bile olması mucize

ulan hanginize söveceğimi şaşırdım yönetime mi söveyim okana mı söveyim

utanmaz arlanmaz herifler şu fikstürde ilk 8 yapamamak nedir,, kadronuz çok yeterli ya çocuklara ayıp olmasın

şimdi avrupa listesine 3 oyuncu ekleniyor diye 1-2 transfer yapıp bitirir bizimkiler

hocanın burada ki misyonu tamamlanmıs, oyuncular gidik,

en az 5-6 transfer lazım, kim nasıl gönderilir nasıl olur bilmiyorum da olması gereken ama maalesef mümkün gözükmeyen durum bu. morata+sağ bek alıp kapatınca transferi, düzelmeyecek bu durum. ıkına ıkına izleyeceğiz yine maçları

ligde de işimiz zor. fikstür de patlak.

avrupa listesine yazma masalıyla umarım transferde salakça islere imza atmayız. ne kadar eksik varsa tamamlanmalı, kafası burada olmayan tüm topcular şutlanmalı

Torreira dökülüyor kaç haftadır aynı rezalet durumda. Yerine koyabileceğimiz tek bir oyuncu yok. Hala neden bunu görmüyorlar akıl tutulması yaşıyorlar başka açıklaması olamaz

Gönderilecek nelsson 5 dakika giriyor savaşıyor,
Jelert giriyor kendini parçalıyor keza efe öyle.

Yusuf ve bats denilen adamların olayı ne abi

Transferler çözülecek iş değil.Bu hocaya transfer yapmam.Herif organize atak yapacak bir sistemi yok topu alan sağa sola pas atıyor hiç organize atak yok osimhene barışa top şişirdik maç boyu.Kötü ajax'ın her atağı organize mesela bizde hiç göremiyoruz bu tür şeyler.Bjk maçındada aynı böyle oynuyorlardı bunlar.Niye sen yapamıyorsun farioli yapıyor?

Valla istersek 365 gün nöbet tutalım bu Ülke futbolundan, bu takımdan hiçbir şey olmaz. Rakiplerin 10 kat bütçesiyle oynuyorsun ama koşacak halin yok, taktik desen yok, rezalet. Hele bizim maç bittikten sonra fener maçına çevirdim ben spiker adına utandım. Adam 24. Oldu fener diye sevinçten bağırıyordu resmen. Yazık şu bütçelere şu oyunlara şu transferlere. Ben bugün ülkenin başında olayım direkt talimat verir vergi borçları acilen alınacak af ama yok derim, transfere limit gelecek, maaş bütçesi 20 milyonu geçmeyecek, yalan beyan yapılmayacak yalan beyanda bulunan hemen 2 alt lige düşürülecek derim. Yazık ülkeden çıkan dövize yazık. Şu sonuçlara şu oyunlara nöbete de yazık.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanı futboldan soğutuyorlar. Biz bu mereti eğlenmek için izliyoruz. Yensekde yenilsekde sinir krizi geçirmeksem batsın böyle futbol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt