Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla 2 sampiyonlugu var, gerekirse yönetime kafa tutacak. Bu taraftara ragmen kovamazlar zaten, bu gucu arkasina alip istedigini yaptirmaliydi
Hatası o zaten maaşını arttırdılar diye yönetimin arkasında duruyor vur kardeşim masaya yumruğunu bu kadro bana yetmez de çık delikanlı gibi söyle millet çatur çutur transfer yapıyor biz halen Ahmed Kutucuyu aldık diye sevinir hale geldik.

Gerçekten yoruldum her sene aynı sorunları yaşıyoruz. şubat ayına gelmişiz sağ bek kaan sol bek berkan oynuyor. stoper almıyoruz, orta saha da oyuna direkt atacağın oyuncun yok, barış ve yunusa mecbur kalmış durumdayız kanatlarda falan ve bu takım her sezon transfere dünya para harcıyor. valla yoruldum, bu kadar kötü işler yapıp başarılı olmamızın sebebi de, erden timur'un kurduğu sağlam takım iskeleti. o iskeletinde üstüne koyamazsın, düşüşe geçersin. mesela torreira, muslera, apokerim falan düşüşe geçmeye başladı bile.

Bu jelertten de bir bok olmaz Kaan leş gibi jelert de onun bir tık üstü işte ..
Anlamadığım şey Jakobs-Sallai-Jelert birbirinden vasıfsız mevkiisine göre hiçbir öne cikan özelliği olmayan dümdüz 3 tane baltayı biz neden aldık ? Alerjimiz mi var yetenekli topçular karşı
Okan istedi aldılar

Daha da bu adama transfer yapılmamalı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan istedi aldılar

Daha da bu adama transfer yapılmamalı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bissaka, Doue gibi profillerden sonra taraftar yangın çıkarınca menajerin kucağına oturduk Jelert oldu başka bir şey değil hoca istedi filan bahane Angelino hoca istemiştir ama bu adamı istediğine ihtimal vermiyorum.

Angelino, Köhn tamam derim ama bu Jelert'i de hoca aldırdığına %1 bile demem.

Bende Okan hocaci olmadım.hicbir zaman ama.bu maçta eğer iyi bitiricilik olsaydı ajaxı 4 2 yenerdik takım özellikle 2. Yarı berkan denen futbol katili çıkıp 3 luye dönünce gayet iyi oynadık

Forvetinde osimhen ve morata olan bi zahmet fikstür demesin.fb de elenir muhtemelen

alın moratayı rashfordu 150 tane forvetle oynasın okan,, bekte berkanla kaanla modern futbol resitali izliyoruz

morata ismi çıktığında o yönetimi kepaze edip yerden yere çalmayan taraftarda suç

o playoff maçına u19 falan cıksın
hiç romantizme gerek yok

ifb maçında ki olası mağlubiyette bahaneyi şimdiden görüyorum,

“3 gün önce zor bi maçtan çıktık(gülerek)”

Yarin ve cumartesi antrenman icin izin verelim dinlensin çocuklar.Sonra bir de Antep'e puan vermeleri lazım çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt