Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.469
- 6.472
- 768
Çok erken bitti bu düşüşü 32-33e geldiğinde yaşamalıydıAbdül den max verim aldik, zamani bitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok erken bitti bu düşüşü 32-33e geldiğinde yaşamalıydıAbdül den max verim aldik, zamani bitti
üst vücuda bastıkça basıyor, beli kalınlaştı.Çok erken bitti bu düşüşü 32-33e geldiğinde yaşamalıydı
+1 kesin mi?Avrupa Ligi listesine yeni oyuncu kuralları
Son tarih 6 Şubat
3 yeni oyuncu eklenebilir
Sayı 25'i aşarsa, aşan sayı kadar oyuncu çıkarılır
Listedeki 5 oyuncu başka ülkeye transfer olmuşsa, +1 oyuncu yazılır
Listeden 7 oyuncu başka ülkeye transfer olmuşsa, + 2 oyuncu yazılır
Pazartesi günü sol belkte tekrar Berkani gormeye hazır mısınüst vücuda bastıkça basıyor, beli kalınlaştı.
biri hop dur sen ne yapıyorsun demiyor mu merak ediyorum
adam acayip hantallaştı, ilk geldiğinde böyle değildi
nelere alıştık buna da alışmaya başladıkPazartesi günü sol belkte tekrar Berkani gormeye hazır mısın
Takımı kaybetti ki zaten.Nedesin abi çıkıp kadrodaki oyuncuların yarısı çöp rezil herifler utanmalarıda yok mu desin hiç mi yönetici pozisyonunda olmadınız idareci olmadınız sezonun ortasında takımı komple mi kaybetsin adam
Öyle ahım şahım kuvvetli de değilüst vücuda bastıkça basıyor, beli kalınlaştı.
biri hop dur sen ne yapıyorsun demiyor mu merak ediyorum
adam acayip hantallaştı, ilk geldiğinde böyle değildi
Ciddi soyluyorum, ibrahim , Ahmet simitci ya da Dursunu gorsem, 5 dk transfer gorusmesi yapsam, onceden gelmeye karar vermis olsam da bunlari gorunce gelmem.Ret yeriz, ikna edecek adam yok
Neymarin dizler calabriadan iyi durumda olabilirBu arada ciddi şekilde Milan akşam pazarı şu an, önceki hocanın aldırdıklarını vs göndermek istiyormuş herif. Bazılarını da oyun tarzına uymuyor diye istemiyormuş.
Calabria sezon sonu beleş aslında da o da Milan manyağı, gelmek istemiyor.
Calabria şerefsizdirBu arada ciddi şekilde Milan akşam pazarı şu an, önceki hocanın aldırdıklarını vs göndermek istiyormuş herif. Bazılarını da oyun tarzına uymuyor diye istemiyormuş.
Calabria sezon sonu beleş aslında da o da Milan manyağı, gelmek istemiyor.