Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
aynen thiam falan sırtında gezdiriyorÖyle ahım şahım kuvvetli de değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen thiam falan sırtında gezdiriyorÖyle ahım şahım kuvvetli de değil
Bunlar aşağılık insanlartransfer dönemş başından beri solbek, 6 no, kanat, 10no, sağek çözememek beceriksizlik de değil artık gözümde resmen hainliktir, fb ajanlığıdır, kripto fbliliktir, alçaklıktır
Dün bats yerine o girse o golü atardı rahat.Belki de turu atlamıştık...morata geçen sezon 1900 dkda 15 gol atmış la ligada bence iyi sayı
Şu kulup kapansa kurtuluruzKanat sayısal olarak eksik
Orta saha nitelik olarak eksik
Bek yok
10 no 38 yaşındaki adama emanet
Stoper sayısal olarak eksik
Kaleci SOS veriyor
Napacük?
Bunun icin 10 milyon bonservis ve yıllık 5 milyon maaş verelim ama bekte berkan topu adamın onune indirsin sonra yeniden gol atmaya calısalım. Su an son ihtiyac morata olur. Mertens öldü dün sahada süründü, yunus aforoz edilmek üzere, torreira yorgunluktan geberdi. Bunların yeri dolmadan lauturo martinezi getirsen ne olacak.Dün bats yerine o girse o golü atardı rahat.Belki de turu atlamıştık...
taraftarın her mevkiye süperstar yıldız beklediğini sanıyor bunlar ciddi ciddiBunlar aşağılık insanlar
İnanılmaz değil, yapılanlar hainlikligin 2. devresinin 3. maçına da yetiştiremiyor eksikleri herifler inanılmaz
Adamı 30a sattık zarar ettikBoey gibi sag bekimiz vardi
Vallaha abi beynim yandı artık Okan buruğun en büyük sorunu inadı zaha konusunda bişey dönmüş olabilir sıkıntılı adam ziyecte sıkıntı gamsız adam jelert konusunda ise gerçekten Okan hocayı eleştiririm o kadar savunmama rağmen eleştirim o çocuk mutlaka değerlendirilmeli ben kötü bir oyuncu olduğunuda düşünmüyorum bu arada ama Eyüp’le Berkan’la metahanla falanda olacak gibi değil güvenemezsin bu adamlara takımın koptuğunu düşünmüyorum ben oyuncular hocayı seviyor kenarda belli oluyor zaten bu bir kaç tane nokta transferle iyi bir hava yakalanıp 2-3 maçlık bir seri yakalarsak herşey terse döner bir andaTakımı kaybetti ki zaten.
Söyleyince mi bu oluyor.
Bek bakıyoruz diyorsun jelert ve kaanı kaybettin. Demesen bile oyuncular aptal değil bir tanesine forma vermemek için çabalıyorsun zaten.
Yusufu ortalama 2 dakika oynatmışsın 5 ay geçmiş ne hikmetse transfer dönemi başladığından beri her maç 3-5 dakikalara çıktı, sezon bittiği gün kadrodan kesecek.
Nelsson ile ipler kopma noktasına gelmiş,
Berkanı maraba olarak kullanıyorsun sonra yorulduğunda ve işler kötüye gittiğinde sebepsiz yere bir anda kesiyorsun.
Bats kaybedilmiş.
Ziyech ile ipler kopmuş 1 aydır takımdan uzak kaldı ve gitti.
Zahayı basın önünde yem etti.
Kadrom çok iyi demeyle olsaydı bu işler beşiktaş geçen sene 30 puan fark yemezdi.
Eyüp diye bir herif var ne kullanıyoruz, ne atıyoruz, ne satıyoruz.
Ne oldu abi neyin cezalandırması 1 dakika bile haketmiyor mu bu çocuk.
Yakındır fesih edilir 2 sene sonra kasımpaşada şov yaptığında ah vah edilir.
Musleraya benzedigini sanan ama bukadar benzemeyen bi adam daha görmedim
olur mu yaw?Avrupa'da ilk maçı kendi sahamızda oynamalıyız