Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şu ablayla geçen sene paokta oynayan akpomu diğer kanatta da ligde tutunamayıp defolup giden traoreyi durduramadık ya. Bazıları üstün taktik bilgisiyle kırdığı rekorlarla övünüyor.

Takım pas yapıp ileri çıkamıyor, atak yiyince atağı durduramıyoruz çünkü rakip kaleciye basması taktiği verileri bir 6 numaramız var.
Rakip Hatay da olsa Ajax da olsa torreira basacak. Torreiranın açtığı alanı da stoperlerden biri kapatacak. Defans önemli değil nasılsa gol atarız.

10 kişi defans yapamam diyor. Oynadığın oyun şişir abam futbolu.

Bak beklerden herhangi birinde biraz koşan e mücadele eden bir insan evladıyla ciddi pozisyon vermiyorsun.

Berkan ve Kaan ile neyin kafası yaşanıyor.

Bence bizimkiler yabancı eksiltmeden yenisini almayacak. Ziyech gitti yerine Morata geldi yenisi gelmesi için önce Yusuf Demir veya Nelsson'dan çıkmak isteyeceklerdir, memur kafası ile iş yaptıkları için böyle olduğunu düşünüyorum.

ne alaka sen twitter okumuyorsun adam gibi herhalde burdaki eleştirinin 20 katı var mizah üzerinden D. T konusu yapmışlar Okan ve topçuları neler neler deniyor Musleraya ona buna biz burda o muhabbetleri yapsak millet kafayı yer.

ulan bu arada iki tane stoper beğendim bu dönem sadece ikisini de getiremiyorlar. (Pavlo ve Tuta)
Hakli olabilirsin.Benim takip ettiklerim ciddi tepkili de ben artik eskisi gibi çok girmiyorum,ondan herhalde az geliyor tepkiler.Sahte hesaptan transfer haberi bakıyorum

şu ablayla geçen sene paokta oynayan akpomu diğer kanatta da ligde tutunamayıp defolup giden traoreyi durduramadık ya. Bazıları üstün taktik bilgisiyle kırdığı rekorlarla övünüyor.

Takım pas yapıp ileri çıkamıyor, atak yiyince atağı durduramıyoruz çünkü rakip kaleciye basması taktiği verileri bir 6 numaramız var.
Rakip Hatay da olsa Ajax da olsa torreira basacak. Torreiranın açtığı alanı da stoperlerden biri kapatacak. Defans önemli değil nasılsa gol atarız.

10 kişi defans yapamam diyor. Oynadığın oyun şişir abam futbolu.

Bak beklerden herhangi birinde biraz koşan e mücadele eden bir insan evladıyla ciddi pozisyon vermiyorsun.

Berkan ve Kaan ile neyin kafası yaşanıyor.
Akpom ve Traoe'yi yıldızlaştıran bizim bekler de bu Surinam asıllı Çinli iyi topçu

Bi yandan okan hocaya da cok kızamıyorum,aha bu herif en kral terimci.herkes yönetime tepkili hocadan cok.forum hocaya daha çok tepkili twitterdan

Yav sergen. Gazeteci orta saha gelir mi denildiğinde 12 kişiyle mi oynayacağız diye sırıtıp ayar veren adamı korumaktan vazgeçsinler.

Buna Nelsson'dan farksız diyenler vardı o zaman biz Nelsson'u niye yolluyoruz ya da 10-12'ye satıp Nelsson 2.0'ı neden 20'ye alıyoruz.

Nevzat Dindar: "Galatasaray, Udinese'nin stoperi Jaka Bijol'e resmi teklifte bulundu. Udinese, Galatasaray'dan 20 milyon Euro bonservis talep ediyor."

Antep macina da kimseyi yetistiremedik. Sonra zaten icerde ads ile oynuyoruz ona transfer gerekmez diye bu beceriksizler 13une kadar inletecekler bizi

Buna Nelsson'dan farksız diyenler vardı o zaman biz Nelsson'u niye yolluyoruz ya da 10-12'ye satıp Nelsson 2.0'ı neden 20'ye alıyoruz.

Nevzat Dindar: "Galatasaray, Udinese'nin stoperi Jaka Bijol'e resmi teklifte bulundu. Udinese, Galatasaray'dan 20 milyon Euro bonservis talep ediyor."
20 milyonu bir yerlerine sokarız. 5 milyon euro en fazla ederi

Morata gibi surpriz olur herhalde sagbek, ortasaha haberleri.gece geleyim

Akpom ve Traoe'yi yıldızlaştıran bizim bekler de bu Surinam asıllı Çinli iyi topçu
Aradığımız adam olabilir herif her yerde durmak bilmiyor. Dönüp vuruşu falan çok temizdi. Aradığımız çeviklik işte bu admdaki.

Seneye 15 milyona birine gider bizimki oradan aldırmaya çalışır ver 25 milyonu diye heyecanlanır birde.

Siksok maddelerle kira parası alacağız işte. Hayır kurumu ya yazın geri geldiğinde de gitsin diye bakarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt