Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lucca . milan alirsa saglam is yapmis olur oyle boyle degil .
<- @Onur Adıbelli
en son bu hafta yazmistim *italyan *kulesini hatirlarsan . serie d,c , b, a ( udinese, simdi de olasi milan ) .
uzun sure once sevgili @Murat Durmaz a deginmistim . ilk izledigimden bugune lucca bize olmazdi,cunku biz anca ismi cok filizlenince ,hatta yeterli olup olmamasina bakmaksizin ,gereginden fazla para vererek yapiyoruz bu gibi isleri . ki, istisna olarak bu lucca verilebilecek ederi de hak eden buyuk potansiyeldir nazarimda .
en alt liglerden en tepe lige udinese'ye dek gecilen surec, udinese de goz onunde daha cok olmasi, + ,
tipoloji olarak duz klasik degilde modernize olmus hibrid uzun olmasi kendisini diger uzunlardan bold ayristiran nuanslar di . iyi de adapte oldu lige ve takima.
burada fazla durmadan simdi milan'a giderse mutlu olurum kendisi adina .
tanim. d ligi doneminden bugune listemde idi . serie a dan biri elbet kapacakti,gelisimi iyi devam edince,firsati udinese kacirmadi. serie a baglaminda ilk udinese nin kapmasini haliyle surpriz bulmamistim.
<-> ic dis en iyi scout yapan italyan kuluplerinden .digerleri atalanta, verona ,lecce, empoli,fio,bologna, sassuolo (de zerbi donemi) .nazarimda.

saygi ve selamlar .

Aslında Angelino aldığımız en iyi sol bekti son 3 yılda.onu da yanlış sistemle küstürup gönderdi Avrupa fatihi okan hocam..

Twitterdaki iddialara göre pavard aciklanabilirmis bi anda.Ama hala pavlovic zorlanıyor imis

Morata harici: Yusuf ozdemir,pavlovic(pavard),jackson,lemina(sangare),rashford (soule) gundemde

Transfer tartışmasız şart olmakla beraber taraftarın modu, fenerin Anelka'yı bizim ise Hasan Kabze'yi aldığımız ara transfer dönemi modu. Millet Anelka'yı alıyor biz Hasanla Hüseyinle uğraşıyoruz muhabbeti vardı.
Sonuç Hasan Kabze bizi şampiyon yapmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt