Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata

Stoper

Ve kanat bek

En azindan üclü oynamamiz icin yeterli olur

Muslera
Sanchez Transfer Abdulkerim
Transfer Torreira Sara Baris
Yunus
Osimhen Morata

Mertens,jacops,kutucu,berkan,kaan ve sallai de alternatif oyuncular olur dar kadro biraz olsun nefes almis olur

Daha fazla oyuncuya ihtiyac var evet ama simdilik nefes almak icin bu da yeterli olabilir

Ezanlar dinmeyecek

Ve biz

Evet biz

Şampiyon olacağız

Transfer tartışmasız şart olmakla beraber taraftarın modu, fenerin Anelka'yı bizim ise Hasan Kabze'yi aldığımız ara transfer dönemi modu. Millet Anelka'yı alıyor biz Hasanla Hüseyinle uğraşıyoruz muhabbeti vardı.
Sonuç Hasan Kabze bizi şampiyon yapmıştı.
Onlar anelka aldiginda biz ribery aldık,anelkanin bonusu diye bizimle dalga geçtiler. Ben 15 dakika izledim ribery ilk maçında böyle futbolcu görmedim..Birde Adrian ilie bize geldiğinde inanılmaz bir futbolcuydu.

Transfer tartışmasız şart olmakla beraber taraftarın modu, fenerin Anelka'yı bizim ise Hasan Kabze'yi aldığımız ara transfer dönemi modu. Millet Anelka'yı alıyor biz Hasanla Hüseyinle uğraşıyoruz muhabbeti vardı.
Sonuç Hasan Kabze bizi şampiyon yapmıştı.
Bu senede aynı olacak tonla masraf ettiler halen bizden kötü durumdalar

Avrupa Ligi için en azından rotasyonu bir nebze güçlendirecek transferler yapın ya. Belli ki Morata vs son güne kalacak

Stoper icin iyi para vereceksek gider Medina'yi alirim bu sekilde onumuzdeki sezon Abdulkerim yerine kim sol stoper olacak derdini de simdiden halletmis olurum. Tabi ucuz olmayacak ama Pavlovic'i almak isteyen kulup zaten bu paralari gozden cikarmistir.

Mukiele'yi de git al iste herif zaten Leverkusen'de oynamiyor.

Cek bir Lemina.

Morata'yi da al.

Bir de Arias'i al gel Guney Amerika'dan.

Simdilik yeter bunlar.

Eldeki gereksiz oyunculari da gonderi versinler. Yabanci sayisinda durum ne oldu bilmiyorum insanda kafa birakmiyorlar zaten.

Stoper icin iyi para vereceksek gider Medina'yi alirim bu sekilde onumuzdeki sezon Abdulkerim yerine kim sol stoper olacak derdini de simdiden halletmis olurum. Tabi ucuz olmayacak ama Pavlovic'i almak isteyen kulup zaten bu paralari gozden cikarmistir.

Cek bir Lemina.

Morata'yi da al.

Simdilik yeter bunlar.

Eldeki gereksiz oyunculari da gonderi versinler. Yabanci kuralinda durum ne oldu bilmiyorum insanda kafa birakmiyorlar zaten.
sag bek de sart

Cek bir Lemina.

Morata'yi da al.

Simdilik yeter bunlar.

Eldeki gereksiz oyunculari da gonderi versinler. Yabanci sayisinda durum ne oldu bilmiyorum insanda kafa birakmiyorlar zaten.
Medinaya lens 35 istemiyor muydu fiyat mi kırdılar dönem başında oyle hatırliyorum sanki.

morata yem miymiş noldu

Bizim gibi c-d kategorisindeki bir takımın bu kadar para harcaması

Para harcamasına rağmen bir halt başaramaması

Başaramadığını 20 yıldır anlamaması

Topçu yokmuş gibi hala tek bir stopere forvete 20-25 m euro önermesi

Aptallığın daniskasıdır

Gelen oyunculara firsat vermeden hemen yolluyoruz sabir yok cünkü

Angelino mesela

Ispanyol topcularin uyum süreci uzun sürebiliyor ama buna ragmen sabir etmedik ve hemen yolladik

Angelino dan sonra iki sol bek daha geldi,birini yolladik digeri de büyük ihtimal sezon sonunda yolcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt