- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Mesajlasmalar var gördüğüm,birileri duyum almış.biyogaladan önce yazanlar var.degiisk hesaplar türediKim diyor serg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajlasmalar var gördüğüm,birileri duyum almış.biyogaladan önce yazanlar var.degiisk hesaplar türediKim diyor serg
YokSelamun aleyküm
Gelisme var mi transferler hakkında?
Morata
Stoper
Ve kanat bek
En azindan üclü oynamamiz icin yeterli olur
Muslera
Sanchez Transfer Abdulkerim
Transfer Torreira Sara Baris
Yunus
Osimhen Morata
Mertens,jacops,kutucu,berkan,kaan ve sallai de alternatif oyuncular olur dar kadro biraz olsun nefes almis olur
Daha fazla oyuncuya ihtiyac var evet ama simdilik nefes almak icin bu da yeterli olabilir
Safları sıklaştıralım seskomAbv yönetim gibi. Yaprak kımıldamıyor.
Onlar anelka aldiginda biz ribery aldık,anelkanin bonusu diye bizimle dalga geçtiler. Ben 15 dakika izledim ribery ilk maçında böyle futbolcu görmedim..Birde Adrian ilie bize geldiğinde inanılmaz bir futbolcuydu.Transfer tartışmasız şart olmakla beraber taraftarın modu, fenerin Anelka'yı bizim ise Hasan Kabze'yi aldığımız ara transfer dönemi modu. Millet Anelka'yı alıyor biz Hasanla Hüseyinle uğraşıyoruz muhabbeti vardı.
Sonuç Hasan Kabze bizi şampiyon yapmıştı.
Bu senede aynı olacak tonla masraf ettiler halen bizden kötü durumdalarTransfer tartışmasız şart olmakla beraber taraftarın modu, fenerin Anelka'yı bizim ise Hasan Kabze'yi aldığımız ara transfer dönemi modu. Millet Anelka'yı alıyor biz Hasanla Hüseyinle uğraşıyoruz muhabbeti vardı.
Sonuç Hasan Kabze bizi şampiyon yapmıştı.
sag bek de sartStoper icin iyi para vereceksek gider Medina'yi alirim bu sekilde onumuzdeki sezon Abdulkerim yerine kim sol stoper olacak derdini de simdiden halletmis olurum. Tabi ucuz olmayacak ama Pavlovic'i almak isteyen kulup zaten bu paralari gozden cikarmistir.
Mukiele'yi de git al iste herif zaten Leverkusen'de oynamiyor.
Cek bir Lemina.
Morata'yi da al.
Bir de Arias'i al gel Guney Amerika'dan.
Simdilik yeter bunlar.
Eldeki gereksiz oyunculari da gonderi versinler. Yabanci kuralinda durum ne oldu bilmiyorum insanda kafa birakmiyorlar zaten.
I have already mentioned : Mukielesag bek de sart
kac istiyonYunus kac hafta yok aciklanmadi henuz galiba?
1 haftakac istiyon
O yok bu yok! Ne var ulan?!Yok
Yok
Yok
Yok
Yok
Medinaya lens 35 istemiyor muydu fiyat mi kırdılar dönem başında oyle hatırliyorum sanki.Stoper icin iyi para vereceksek gider Medina'yi alirim bu sekilde onumuzdeki sezon Abdulkerim yerine kim sol stoper olacak derdini de simdiden halletmis olurum. Tabi ucuz olmayacak ama Pavlovic'i almak isteyen kulup zaten bu paralari gozden cikarmistir.
Mukiele'yi de git al iste herif zaten Leverkusen'de oynamiyor.
Cek bir Lemina.
Morata'yi da al.
Bir de Arias'i al gel Guney Amerika'dan.
Simdilik yeter bunlar.
Eldeki gereksiz oyunculari da gonderi versinler. Yabanci sayisinda durum ne oldu bilmiyorum insanda kafa birakmiyorlar zaten.
25 diye biliyordum en son zaten Pavlovic icinde 20-25 istiyorlar yani aralarinda cok fark yok gibi.Medinaya lens 35 istemiyor muydu fiyat mi kırdılar dönem başında oyle hatırliyorum sanki.
4 hafta yok1 hafta