Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wolwes in iyi adamlarındandı hatta kaptandi galiba sonra sportif direktorleri ile tartisma yasadı oynamıyor şimdi.
O zaman gelsin en azından camiayı taraftarı bilen adam konuşulduğu gibi ben maliyetinin çok yüksek olacağını düşünmüyorum 3 milyon maaş istedi diyolar ama bence medya şişirmesidir 2 2 buçuk bandına gelir belki

* savunması eleştirilen gs, ligde 20 gol yemiş. (4 penaltı golü + 1 tane 52 m'den şut var)

* savunma takımı uçan kaçan fb, ligde 18 gol yemiş.

* gs fb'yi deplasmanda 3lemiş.

* 36 takımlı avrupa ligini, gs 14. bitirmiş. fb zurnanın son deliği misali son anda 24. olmuş. bjk'in ne olduğunu bilen yok.

* gs 2024-2025 ilk mağlubiyetini 30 ocak'ta almış.

* gs ligde fb'in 6 puan +2 averaj önünde.

buradaki havaya bakılırsa, biz 3 hafta içinde küme düşüyoruz.

fbliler ise çoktan tura çıkmış.

* savunması eleştirilen gs, ligde 20 gol yemiş. (4 penaltı golü + 1 tane 52 m'den şut var)

* 36 takımlı avrupa ligini, gs 14. bitirmiş. fb zurnanın son deliği misali son anda 24. olmuş. bjk'in ne olduğunu bilen yok.

bu bizi basarılı yapıyor işte.

Fenerle kıyaslamaya gerek yok her anlamda öndeyiz onlardan biz kendi sorunlarımızı çözersek alırız götürürüz yönetimde hocada gidecekse bile en azından bir yarım devre takıma destek çıkmak şart iyi bir hava yakalamak adına

O zaman gelsin en azından camiayı taraftarı bilen adam konuşulduğu gibi ben maliyetinin çok yüksek olacağını düşünmüyorum 3 milyon maaş istedi diyolar ama bence medya şişirmesidir 2 2 buçuk bandına gelir belki
3 istiyorsa da verilmeli orta sahaya adam şart ve bir suru kepazelik yaptilar zaten leminaya 3 vermeyince doğru yapmiş olmuyorsun bunca kepazeligin ustune

sivrisinek gibi g.t zoruyla mucize eseri son saniyede 24. olarak play-off'a kalmışlar.

dün içlerinden biri diyor ki "bu gece fbli taraftarlardan mutlusu yok"

biri götünden bir şey uydurmuş, fb'in rakiplaeri 100 puan toplamış, gs'ın 79. bununla avunuyorlardı en son. bir fenerliyi üzemezsin.

son kaç aydır bir tane düzgün oynadıkları maç yok. alt ligde bile play-off yapamayacak ads'a karşı bile 70 dk kan işemişler. göztepe maçında açığı orta yapmış gol olmuş, tura çıkıyorlar.

şu insan pazarı dönemi bitsin. kimseyi almayalım. avrupa'yı salıp, eldekilerin psikolojisini düzeltelim yeter.

nisan ortası 5. yıldızı takarız.

3 istiyorsa da verilmeli orta sahaya adam şart ve bir suru kepazelik yaptilar zaten leminaya 3 vermeyince doğru yapmiş olmuyorsun bunca kepazeligin ustune
Ya parasında falan geçtim artık pablovic mesela 20 ise 20 ne gerekiyorsa olsun 3-4 tane sağlam adama bu takım bambaşka olur havaya girer oyuncular arasında rekabet ortamıda iyidir hem

Bizi ilgilendirmiyor rakiplerin durumu. Bizim tek rakibimiz kendimiz olmalı. Üstüne koyarak gitmeliyiz. Doğru planlamalar. Doğru oyuncular, gerçekçi hedefler. Az maliyet ile çok fayda nasıl sağlanabilir bunun peşinde olmalıyız.

lemina ortasahaya cuk diye oturur. keske alabilsek. al shababa transferi olmamis

Alvaro Morata'nın Galatasaray'a transferi şu an için Santiago Gimenez'in durumu nedeniyle durdurulmuş durumda. (Di Marzio)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt