- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.479
- 3.078
Bize net adam lazim piyango değil rtaş tüm alacagimiz adamlarda.Lemina veya maestro ikiside olur tercihimizi maestrodan yana kullansak daha mantıklı olabilir yaş bakımı ve maaşı bonservisi daha uygun olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize net adam lazim piyango değil rtaş tüm alacagimiz adamlarda.Lemina veya maestro ikiside olur tercihimizi maestrodan yana kullansak daha mantıklı olabilir yaş bakımı ve maaşı bonservisi daha uygun olur
leminanın son durumu nasıl acaba bizden gittikten sonra hiç takip etmedim sakatlık sorunu kalmamış diyorlardıBize net adam lazim piyango değil rtaş tüm alacagimiz adamlarda.
Wolwes in iyi adamlarındandı hatta kaptandi galiba sonra sportif direktorleri ile tartisma yasadı oynamıyor şimdi.leminanın son durumu nasıl acaba bizden gittikten sonra hiç takip etmedim sakatlık sorunu kalmamış diyorlardı
O zaman gelsin en azından camiayı taraftarı bilen adam konuşulduğu gibi ben maliyetinin çok yüksek olacağını düşünmüyorum 3 milyon maaş istedi diyolar ama bence medya şişirmesidir 2 2 buçuk bandına gelir belkiWolwes in iyi adamlarındandı hatta kaptandi galiba sonra sportif direktorleri ile tartisma yasadı oynamıyor şimdi.
Niye ne oldu çözülur o is ya luccayimi ne alacakmıs milanMorata sampiyonlugu garanti hale getirir
Fakat alamayacaz
bu bizi basarılı yapıyor işte.* savunması eleştirilen gs, ligde 20 gol yemiş. (4 penaltı golü + 1 tane 52 m'den şut var)
* savunma takımı uçan kaçan fb, ligde 18 gol yemiş.
* gs fb'yi deplasmanda 3lemiş.
* 36 takımlı avrupa ligini, gs 14. bitirmiş. fb zurnanın son deliği misali son anda 24. olmuş. bjk'in ne olduğunu bilen yok.
* gs 2024-2025 ilk mağlubiyetini 30 ocak'ta almış.
* gs ligde fb'in 6 puan +2 averaj önünde.
buradaki havaya bakılırsa, biz 3 hafta içinde küme düşüyoruz.
fbliler ise çoktan tura çıkmış.
Fenerle kıyaslamaya gerek yok her anlamda öndeyiz onlardan biz kendi sorunlarımızı çözersek alırız götürürüz yönetimde hocada gidecekse bile en azından bir yarım devre takıma destek çıkmak şart iyi bir hava yakalamak adına* savunması eleştirilen gs, ligde 20 gol yemiş. (4 penaltı golü + 1 tane 52 m'den şut var)
* savunma takımı uçan kaçan fb, ligde 18 gol yemiş.
* gs fb'yi deplasmanda 3lemiş.
* 36 takımlı avrupa ligini, gs 14. bitirmiş. fb zurnanın son deliği misali son anda 24. olmuş. bjk'in ne olduğunu bilen yok.
* gs 2024-2025 ilk mağlubiyetini 30 ocak'ta almış.
* gs ligde fb'in 6 puan +2 averaj önünde.
buradaki havaya bakılırsa, biz 3 hafta içinde küme düşüyoruz.
fbliler ise çoktan tura çıkmış.
3 istiyorsa da verilmeli orta sahaya adam şart ve bir suru kepazelik yaptilar zaten leminaya 3 vermeyince doğru yapmiş olmuyorsun bunca kepazeligin ustuneO zaman gelsin en azından camiayı taraftarı bilen adam konuşulduğu gibi ben maliyetinin çok yüksek olacağını düşünmüyorum 3 milyon maaş istedi diyolar ama bence medya şişirmesidir 2 2 buçuk bandına gelir belki
Ya parasında falan geçtim artık pablovic mesela 20 ise 20 ne gerekiyorsa olsun 3-4 tane sağlam adama bu takım bambaşka olur havaya girer oyuncular arasında rekabet ortamıda iyidir hem3 istiyorsa da verilmeli orta sahaya adam şart ve bir suru kepazelik yaptilar zaten leminaya 3 vermeyince doğru yapmiş olmuyorsun bunca kepazeligin ustune