Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.624
- 101.817
- 5.238
yeni karı buluruz. no problem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep için bence rotasyon var. Sallai, Ahmed Kutucu, Jelert, Nelsson 4 rotasyon. Yusuf'ta eklenebilir hatta Jacobs bu maçta oynayacak duruma gelirse o da oynar.Antepi bence yenemeyiz bu arada. Takım yorgun, rotasyon vs yok.
Benim dünkü mesajlarıma göz atBoşanmışlar?
Bize ne ula Dortmund'dan
Harbi şu kadroyla çeyrek finalin kapısından 1 golle döndük. Gruptan yenilgisiz lider çıktık.
Yok yapmam bunu başka biri daha sormuştu geçen ona yazmıştım cevabışimdi sana, bu kadro da ligde 13. oldu onu ne yapacağız diye soracağım.
yine okancı yapacaksın beni.
Bunla alakalı değil ya zaten. Milan'ın yeni forvet işi bekleniyor o zaten her taraf anlaşmış. Milan ya Gimenez'i bitirecek yüksek ihtimal bir de Lucca haberleri var kendileri için. Ancak Milan alamazsa kimseyi o zaman iptal olur bu iş.yeni karı buluruz. no problem
Şu videodan nasıl fizik anlıyonuz yawadam yer bu nasil fizik
Nasıl ve niye bitti işteTerzi'nin işi bitti artık onlarla. Daha kaç kez geri getirecekler ki? Dortmund yönetimi kolay harcanacak adamları alıyor. Geniş listede bile yoktu...
sonra alman köyünden sallai aldıkHerkes bizim gibi mal mı
Ariasi aldik diye keremi gonderdiydik![]()
benim kadar götü göbeği varadam yer bu nasil fizik