- 1 Mayıs 2018
- 57.830
- 48.604
- 3.873
Kefilsen ekliyorum mendilibarın arkasına
Hataylı kaabiyle konferans ligine kucak dansı yaptıran mendilibar osimhenle avrupa ligine naptırırdı düşünmeden edemiyorum
Peter Bosz PSV'ye ucuruyor bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kefilsen ekliyorum mendilibarın arkasına
Hataylı kaabiyle konferans ligine kucak dansı yaptıran mendilibar osimhenle avrupa ligine naptırırdı düşünmeden edemiyorum
Bosz bir adamPeter Bosz PSV'ye ucuruyor bu arada
4 yıl sonra bakarız
Bizde sistem bile yok rdashAngelino zaten iyi topcu, ama dogru sistemde
Canım kardeşim 3-5-2 yi dün de oynayabilirdik baris ve jelertle.rashford ve morata hikaye. Muslera-davinson-pavlovic(pavard) abdulkerim-baris-lemina-sara-rashford-jackson-morata ve osimhen de olur.butun sezon yunus ve barisla gecmez.kanat yok takimda.hucum hattı çok yetersiz.morataya kim top atacak ?Yok ya bu sefer üçlüden dönemez artık bitti o iş bek yok takımda bek gelme ihtimalide yok 1 stoper 1 se morata alıp kapataca muhtemelen
4 yıl sonra bakarız
Açıklanmıyor milan salmıyormuş Şuanmorata ne zaman aciklanir
at Bay ile Osi önüne koştursun stoperi. Apo dan ayağı daha iyidir tahminenBu sene biraz formsuz ama bonservissiz bir durumda alınması kötü olmaz yine. Suan almak istediğimiz oyuncular o mevkide 15 milyondan başlıyor
dogru sistemde jelert bile iyi topcuyduAngelino zaten iyi topcu, ama dogru sistemde
Kanat konusunda katılıyorum da şu Morata işi bir bitsin önümüzü görelim hele paratoner gibiyiz olmayacak herşey bizi buluyor şanssızız abi sen git moratayı bitir milan feyenord çeksin herifler salmaz o forveti milanaCanım kardeşim 3-5-2 yi dün de oynayabilirdik baris ve jelertle.rashford ve morata hikaye. Muslera-davinson-pavlovic(pavard) abdulkerim-baris-lemina-sara-rashford-jackson-morata ve osimhen de olur.butun sezon yunus ve barisla gecmez.kanat yok takimda.hucum hattı çok yetersiz.morataya kim top atacak ?
Murp çık adamın hesabından.Tüm sinerjinin için ettiler Okan Buruk, oyuncular, yönetim. Sistemli bir başarısızlık öyküsü.