- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Duyumcularin her oyuncudan haberi var masallah.pavardi nerden öğrendi bu laleler ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FT Faynenşıl feyıl piley dönemlerini gözardı edersek son sezonu rumenler hariç güzel T ler yaptırdı
Torrent idmanı en iyi olan buydu herhalde içlerinde ama bir Tudor değil
Okan'da mecbur maça çıkacak diğer eşleşmelere hiç uymuyordu
Üçünün ortak kümesi Arda Turan şuan. İspanyol deneyimi, Terim zekası ve en az okan kadar cimbomluluk özellikleri taşıyor. Kombine bakarmısın hem Türk ligi ve ülkeyi biliyor, Okan'a nazaran daha kompleks zekalı iletişimi kuvvetli, hem avrupa görmüş dünyanın en iyi hocalarından simone ile luis enrique ile çalışmış, Özcimbomlu. Database evren resmen bizde hoca olarak efsane olsun diye üretmiş.
İyi herif iyi ben tuttum bunuBoynu boksör gibi.
Iyi zaten.İyi herif iyi ben tuttum bunu
Normalde tam tersi olmuyor muyduHikaye kardeşim yalan hatta.
Osayi denilen pis herifi bekliyorlar fesih edilsin diye.
Ulan rakibinin başarısız oan adamlarını alarak daha ileri gideceğini düşünen şuursuzlar var.
Akılandılar artık. Alinin beyinsiz akıl hocası bunlara çalışıyor muhtemelen.Normalde tam tersi olmuyor muydu
Aziz
Ciğerci
Rodrigues
Gümüş
vs...
10 isterlerse cok değil yav,herif sağlam.jelerti ipswisch towna,nelsonu italyaya satarsak kolayJackson pahalı olur bizimkiler Jelert'in rekorunu kırmak istermi emin değilim
ardanın topçu olarak dönüşüne forumda en çok ben karşı çıkmıştım. Derin GS aklı getirdi sanki bünyemize tekrar. İlerde hocada olacak bu yüzden kaçınılmaz duruyor.Torente rahatlıkla idman yaptırır diyebiliyorken
Okana da mecbur maça çıkacak demen seviyesinin ne olduğunu gösteriyor
Arda için yazdıkların güzel geliyosa gelsin ancak yetmez ama evetçi biri olduğu için kalbime almam söylim
10 milyona hayatta bırakmazlar10 isterlerse cok değil yav,herif sağlam.jelerti ipswisch towna,nelsonu italyaya satarsak kolay
Hadi ya,biz nasıl görüşüyoruz oyleyse.Gerci para sorun değildi okan hocaya göre.bakalim.satis bekliyorum ben abi bu arada10 milyona hayatta bırakmazlar