Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan avrupada başaraılı değil diye yerden yere vuruluyorda biz en son ne zaman avrupada başarılı olduk.Son hatırladığım uefa gurubundan lider çıkıp son 16 da barçaya elendiğimiz
Bu seviye bütçen tarihte yoktu, Osimhenle oynuyorsun, geçen sene de kimlerle oynuyordun

Bahsettiğin sezon öncesinde FFPden dolayı 500 bin euroya falan transfer yapıyorduk ya da 10 tane adam kiralıyorduk

okan avrupada başaraılı değil diye yerden yere vuruluyorda biz en son ne zaman avrupada başarılı olduk.Son hatırladığım uefa gurubundan lider çıkıp son 16 da barçaya elendiğimiz
Kadro idare eder ve gencse fatih hoca mucize yaratıyor.okan burukla mümkün değil. psg deplasmanına emre mor ile çıktık forvette.arkasinda da omer bayram vardi😊

Onların böyle bütçeleri olmadı çünkü.1milyon euro bütçe vardı komple:DBarça maçında 2 tane gerçekten iyi oyuncun olsa eliyordun zaten.Okan buruktan öncede gs vardı 2 yılda okan sevgisi baba sevgisini geçti galiba insanlarda çok garip.

Hadi ya,biz nasıl görüşüyoruz oyleyse.Gerci para sorun değildi okan hocaya göre.bakalim.satis bekliyorum ben abi bu arada
Biz sadece fiyat soruyoruz gibime geliyor , Genk'teki çocuğa 12 milyon istediler buna da en az 15 isterler birde Hellas kulübü pazarlıkta zor herifler

ardanın topçu olarak dönüşüne forumda en çok ben karşı çıkmıştım. Derin GS aklı getirdi sanki bünyemize tekrar. İlerde hocada olacak bu yüzden kaçınılmaz duruyor.
Şansına montella iyi gidiyo
Ft takım buldu
Arda henüz hazır değil

Dursunu küfür yemek uğruna full koruduğu için kovulması zor,erden gelse o da hayatta kovmaz

Kapana kısıldık

Moratadan sonra Pavard kiralık gelsin yav,Jacksona gömek parayı.lemina 4-6 milyon zaten.yusuf ozdemir+olursa firsat transferi ile tamam yahu kadro

Fatih Hoca'nın 4 sene üst üste şampiyon olup, UEFA aldığımız zaman diliminde avrupa nasıldı bizim?

Sadece arka direğe şişirse ağlar yırtılırdı.

1738346537382.webp

Okan hoca avrupada cok basarisiz, cokca rezil etti bizi, sevin tamam da herseyi de ezbere savunmayin
kimseyi savunduğum yok ama okan gitti diyelim çoğu kişi ardayı istiyor.2 sene türlü şerefsizliklere rağmen şampiyon olAN 3.nünde en iddalı takımının hocasını bile yemeye çalışanlar 0 başarısı olan ardayı ilk mağlubiyette yerden yere vururlar hatta paramparça ederler

Sampiyon olalim olmayalim. Avrupada basarili olamiyorsa antrenör sezon sonu postalanmali. Bizim 8 rakibe bakarsa, ordan Tottenhami cikartirsa geri kalan 6 takimin maas harcamasini toplasan, herhalde bizimkine anca yaklasirlar. Öyle harcama farkin varsa bir zahmet Kiev ve Rigas macini alip son maca stressiz cikmayi becereceksin. Ve hep ayni türlü gol yiyorsan ve skoru koruyamiyorsan ve bu durumda hic gelisme yoksa, o hocadan birsey olmaz ve o hoca istiyor diye tonca para haramaya gerek yok.

Fatih Hoca'nın 4 sene üst üste şampiyon olup, UEFA aldığımız zaman diliminde avrupa nasıldı bizim?
Kötüydük ama ŞLden bir takım çıkıyor kalanı eleniyordu.

ŞLde de babalarla oynuyordun, Bilbao’ya deplasmanda yenilmesek çıkıyorduk gerçi sondan öncekinde

İbrahim ve Abdullah: "Okan biz sana Disasi'yi alalım, kendisi sağlam stoper "

Okan: "Yok ben Disasi'yi istemiyorum, bana Pavlovic'i alın"

İbrahim ve Abdullah: "Onu ikna edemiyoruz"

(Otopark P4)

Kötüydük ama ŞLden bir takım çıkıyor kalanı eleniyordu.

ŞLde de babalarla oynuyordun, Bilbao’ya deplasmanda yenilmesek çıkıyorduk gerçi sondan öncekinde
98-99 sezonu o galiba.illie 1 sene önce filipescu da o sene gitmis olabilir.oyun sistemi oturunca başarı geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt