Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.299
- 939
- 608
10 Maçtır aspirin seruma başladık hatipoglu uefa pastası kesiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arkadaşla vedalaşmak lazım artık
Bu arkadaşla vedalaşmak lazım artık
Allahtan olmadı Appiah'ın Denizli maçında kaçırdığı her an insanın aklına geliyor orada golü atsa adamlar şampiyon oluyordu.Bi appiahimiz olmadi![]()
Yav ..gedson diyosunuz hala.Sen onun videolarini gördün mü hiç?derbilerde nasıl oynamış adam.2007 de fbnin en iyi adamı imis Tuncayla.abim dediAllahtan olmadı Appiah'ın Denizli maçında kaçırdığı her an insanın aklına geliyor orada golü atsa adamlar şampiyon oluyordu.
satip, lyondan taner tessmani alalim
Gedson'da istemem bana sağ bek, sol bek, stoper, orta saha, forvet, 10 numara, kaleci 8 transfer yap yeter.Yav ..gedson diyosunuz hala.Sen onun videolarini gördün mü hiç?derbilerde nasıl oynamış adam.2007 de fbnin en iyi adamı imis Tuncayla.abim dedi
Lemina appiahin skoreri az hali bence ve ona kıyasla bicok mevkide oynuyoGedson'da istemem bana sağ bek, sol bek, stoper, orta saha, forvet, 10 numara, kaleci 8 transfer yap yeter.
Bi korku sarmadı değil.
Birazdan yazar ama bize olursa şaşırtmaz.Bizim için mi
Zıçayım. Hiç mi olumlu haber yok
Geçen yaza erden timur istedi bunu,normal ama morata ile uygun görmedim ben.gerci firmino-morata ve osimhen güzel 3lu olurduBirazdan yazar ama bize olursa şaşırtmaz.