- 1 Mayıs 2018
- 57.818
- 48.593
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milandan hernandez, fofana, leao mu cekiyoz yoksa?Hafta sonu Milan'da çok hareketli geçecek oradaki muhabirlere göre
La yine yetmiyor kiOsayi lisansını iptal edip, Djiku'yu da itelemeye çalışıyorlar
Basaksehire yakışırFirmino Avrupa'ya dönebilirmiş
Lanetli ocaktan kurtuldukAvrupa Ligi için acil takviye![]()
Bu arada Kostic'den çıkıp Diouf için bastırıyorlar o olmazsa bile sol kanat ya da sol kanat bek arıyorlar eğer alırlarsa Kostic out olacak.La yine yetmiyor ki
1 Liva
2 Sikrinyar
3 Carlos
4 Kostic
5 Mimovic
6 Amrabat
7 Fred
8 Şimanski
9 Talisca
10 Tadic
11 Ceko
12 Nesyri
Ha yetiyormuş pardon
Biz nasıl bir cenderinin içine düşmüşüz.
Erinç Bilican: "Söz verilen şampiyonluk primlerin halen ödenmediği ve oyuncuların söz verilen primler yatmadı diye sitem ettiği söyleniyor."
Kerem Övet: "Bunu 5-6 kaynaktan doğrulattım."
kuş yakaladımŞampiyon olabilmek için büyün tuşlara bastılar bakalım nasıl karşılık vereceğiz momentum şuan onlarda
Bu arada Kostic'den çıkıp Diouf için bastırıyorlar o olmazsa bile sol kanat ya da sol kanat bek arıyorlar eğer alırlarsa Kostic out olacak.
Bir milyar euroluk malvarlığımızın yarısını buhar ediyorlar ama yetmiyorBiz nasıl bir cenderinin içine düşmüşüz.
Erinç Bilican: "Söz verilen şampiyonluk primlerin halen ödenmediği ve oyuncuların söz verilen primler yatmadı diye sitem ettiği söyleniyor."
Kerem Övet: "Bunu 5-6 kaynaktan doğrulattım."
Bizim cüzdan boş herhalde başka açıklaması yok birde nerde çokluk orada bokluk demişler bu kadar başkan vekili olursa birbirine çomak sokarlar.
Şampiyon olabilmek için büyün tuşlara bastılar bakalım nasıl karşılık vereceğiz momentum şuan onlarda
Bu arada Kostic'den çıkıp Diouf için bastırıyorlar o olmazsa bile sol kanat ya da sol kanat bek arıyorlar eğer alırlarsa Kostic out olacak.
2008'den beri burda kalabildiyse haketmiştirkuş yakaladım
Slavia Prag'ın sol kanat beki 3'lü sistemde baya iyi diyorlar ben izlemediğim için yorum yapmayayım ama 4-5 EPL takımı istiyormuş muhtemelen oralara gidecek.Diuf kim