Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden timur sonra 2 transfer dönemi de rezil halde geçiyor. gönül vermesek harbiden çekilecek durumlar değil. insanın futboldan uzaklaşası geliyor valla böyle hak etmediği pozisyonlardaki yöneticiler yüzünden.

Biz nasıl bir cenderinin içine düşmüşüz.

Erinç Bilican: "Söz verilen şampiyonluk primlerin halen ödenmediği ve oyuncuların söz verilen primler yatmadı diye sitem ettiği söyleniyor."

Kerem Övet: "Bunu 5-6 kaynaktan doğrulattım."
5-6 kaynak dediği kutlu kaya nevzat burhan falan mı

Bu arada Dursun ödememiştir adamın olayı herkese yalan söylemek zaten

Erden varken cebinden ödüyordu çoğu primi

Acurun, resfordu biz istemedik diyisi komple kolpa

3 subattan sonra indirirler gorurusunuz

Slavia Prag'ın sol kanat beki 3'lü sistemde baya iyi diyorlar ama ben izlemediğim için yorum yapmayayım ama 4-5 EPL takımı istiyormuş muhtemelen oralara gidecek.

Aklı varsa zaten bu seviyeye düşmez.

Fener ile oynanan maçta ki iyi de oynamadı Slavia 3 tane Arap vardı üçü de iyidi. Tam ligin anasını ağlatacak profiller

Fener'in kadrosunda devre arasına göre yaptığı değişim fazla. Şimdiden 4 oyuncu aldılar ve galiba almaya devam edecekler. Devre arasında takımla bu kadar oynamak çoğu zaman olumlu sonuç vermez. Bizim bu rüzgara kapılmamıza asla gerek yok doğru ve net 2 oyuncu alınabilirse gayet iyi olur. Kadromuzu biraz fazla yeriyoruz ligde 20 maçta 54 puan toplamış ve son Ajax maçı dahil Avrupa'daki tüm maçlarda üstün oynamış bir kadro var sakin olunmalı biraz.

İfb maçında izledim solak cafu gibi bir herif gidiyor geliyor bir daha gidiyor bir bakmışsın hemen geri gelmiş

Slavia 20 falan istiyordu hatta Palace ilgileniyordu sanki yav ben mi yanlış hatırlıyorum

Dosta korku, düşmana güven veren bir ekip
GipqYiTXQAAHHPI

arias tam ifb topçusu gibi geliyordu tip olarak, skriniaer'da öyleydi hakeza demek onlar alıyor he

Acaba şampiyonluk primi olarak biz ne kadarlık bir prim verdik ve şu an ödenemiyor rakamsal olarak merak ettim.
Muhtemelen Dursun alkollü olduğu bir maç sonu champ olursanız 10 m euro prim demiştir

Sonra da nerden dedik lan diye unutsunlar diye bekliyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt