Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligden oyuncu almayın gidin toplayin Fransa liginden, bu karaktersizlere 5 kurusumuz geçmesin

hoca bir kac güne yeni gelismeler olacak dedi. Sanirim hafta sonuna anca

Okan Buruk: "Ajax maçından sonra futbolda yaşanabilecek en kötü şeyleri yaşadık. Bir daha bu duruma düşmemek için bundan ders çıkardık ve çok güçlü bir kadro şu anda oluşturmaya çalışıyoruz."
Yaw yuru git. Afrika kupasinin gelecegini, Icardi'nin, Kaan'in yuruyecek halleri olmadigini biliyordun hala kalkmis supriz seyler olmus gibi konusuyorsun.

İlk adı çıktığında burun kıvırmıştım ama şimdi Real Madrid maçının ilk yarısında izlediğim kadarıyla Pape Gueye bayağı iyi oyuncuymuş .

Villareal orta sahasını tek başına sırtlıyor resmen . Çok uzun boylu ve fizikli , ona rağmen dikine kaç tane kilit pas attı sayamadım. Hiç hata yapmıyor , uzaktan şutları da çok sağlam . Ben beğendim şahsen , eğer ibre tekrar ona dönerse bayağı iyi transfer olur

Ucak kapisindaki güvenlik abide breaking bad'deki ihtiyar mike gibi heryerde cikiyor. Ellerde cepte hep aynen ;D

İlk adı çıktığında burun kıvırmıştım ama şimdi Real Madrid maçının ilk yarısında izlediğim kadarıyla Pape Gueye bayağı iyi oyuncuymuş .

Villareal orta sahasını tek başına sırtlıyor resmen . Çok uzun boylu ve fizikli , ona rağmen dikine kaç tane kilit pas attı sayamadım. Hiç hata yapmıyor , uzaktan şutları da çok sağlam . Ben beğendim şahsen , eğer ibre tekrar ona dönerse bayağı iyi transfer olur
35+5 m euro bonus + 6 m euro maaş verirsek alırız

Trabzon meydanda 20 milyon euro, 5 lik banknot şeklinde ve Ahmet Kutucu para üzerinde oturur vaziyette arkası camekan kamyonet içinde tur attıralım. Neyi kaybettiklerini anlasınlar.

BCT: " Galatasaray'ın orta saha transferindeki en önemli 2 aday Ugarte ve Onyedika"
Gerçek gurmeler bilir ki fırsat diye beklediğimiz Ugarte olmayınca 12 m euro isteyen Brugge son günlerde elimiz sıkışınca 20 m euro + 5 m euro bonus karşılığında bize verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt