Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw yuru git. Afrika kupasinin gelecegini, Icardi'nin, Kaan'in yuruyecek halleri olmadigini biliyordun hala kalkmis supriz seyler olmus gibi konusuyorsun.Okan Buruk: "Ajax maçından sonra futbolda yaşanabilecek en kötü şeyleri yaşadık. Bir daha bu duruma düşmemek için bundan ders çıkardık ve çok güçlü bir kadro şu anda oluşturmaya çalışıyoruz."
En azından 2 tane yaptık biraz sakinleştik 28'inde 1 tane baba orta sahayı alıp gelsinler.hoca bir kac güne yeni gelismeler olacak dedi. Sanirim hafta sonuna anca
Duyumları genelde tutmuyor. Transferin son günü ne zamandıhoca bir kac güne yeni gelismeler olacak dedi. Sanirim hafta sonuna anca
6 Şubat - Fırsatlar diyarıDuyumları genelde tutmuyor. Transferin son günü ne zamandı

35+5 m euro bonus + 6 m euro maaş verirsek alırızİlk adı çıktığında burun kıvırmıştım ama şimdi Real Madrid maçının ilk yarısında izlediğim kadarıyla Pape Gueye bayağı iyi oyuncuymuş .
Villareal orta sahasını tek başına sırtlıyor resmen . Çok uzun boylu ve fizikli , ona rağmen dikine kaç tane kilit pas attı sayamadım. Hiç hata yapmıyor , uzaktan şutları da çok sağlam . Ben beğendim şahsen , eğer ibre tekrar ona dönerse bayağı iyi transfer olur
2 oyuncu net lazim Yusufu sutlayarakEn azından 2 tane yaptık biraz sakinleştik 28'inde 1 tane baba orta sahayı alıp gelsinler.
5.2Duyumları genelde tutmuyor. Transferin son günü ne zamandı
Kadro dışı kalmış +2 boş yer var2 oyuncu net lazim Yusufu sutlayarak
Afrika kupası öncesi muhtemelen daha ucuza alınabilirdi ama artık zor evet maalesef35+5 m euro bonus + 6 m euro maaş verirsek alırız
Gerçek gurmeler bilir ki fırsat diye beklediğimiz Ugarte olmayınca 12 m euro isteyen Brugge son günlerde elimiz sıkışınca 20 m euro + 5 m euro bonus karşılığında bize verecektir.BCT: " Galatasaray'ın orta saha transferindeki en önemli 2 aday Ugarte ve Onyedika"