- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
devre arasında toreirayı gönderme gibi bir hataya düşmeyiz umarım. maç ritim problemi var. oynadıkca açılacaktır gene.Muslera-tor-icardi hanedanligi tamamen düşüyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
devre arasında toreirayı gönderme gibi bir hataya düşmeyiz umarım. maç ritim problemi var. oynadıkca açılacaktır gene.Muslera-tor-icardi hanedanligi tamamen düşüyor gibi
duygusal problem var macla alakası yokdevre arasında toreirayı gönderme gibi bir hataya düşmeyiz umarım. maç ritim problemi var. oynadıkca açılacaktır gene.
30-35 verebiliyorsak gidip üstüne 10 daha koyup 45 verip alalım en azından değecek adam olsun.Hem iyi pasör hem de dribling yapabilen bir adam istiyorsak o Ederson.
Zaten en pahalısı da o muhtemelen
Teteyi bu kadar incelemen nasıl güldügünü vs hatirlaman zaten hali hazırda çildırmıs oldugunu gösteriyor reisAdam Tete gibi gülüyor Tete gibi bakiyor cildircam abi kafayı yedik iyice ya

Yok devre arasi icin demedim ama yazin icardi ve tor gitmis olacak gibi.devre arasında toreirayı gönderme gibi bir hataya düşmeyiz umarım. maç ritim problemi var. oynadıkca açılacaktır gene.
Var mı linkManchester maci var 1-1 biten onu izlesene gol de atmisti galiba ..
6 no ?Hem iyi pasör hem de dribling yapabilen bir adam istiyorsak o Ederson.
Zaten en pahalısı da o muhtemelen
şampiyonluğu alıp güzelce ayrılmak iyi olur icardi ile. kenarda duracak adam değil. skor da alamazsak yangın yeri olur ortalık ilk topun ağzına da icardi girer. yazık olur gs kariyerine çok güzel anlar yasadı yasattı. güzel bir sekilde ayrılmak lazım.Yok devre arasi icin demedim ama yazin icardi ve tor gitmis olacak gibi.
Var mı link
Aslında o da lazım ama Lemina'yla sezon sonuna kadar orayı idare edip yazın daha gencini arayıp bulmak başka seçenek olabilir.6 no ?
Pape sarr var öyle ingilterede de alamazlar.Bir şey diyim mi Ugarte'de bence aradığımız profil değil bize dikine top sürebilen bir oyuncu lazım sıkışan maçlarda sağa sola pas atmaktan rakibi açamıyoruz.
Rakip alan kapattığı an merkezde iptal oluyoruz yaratıcı bir 10 numara yok her türlü bize 6-8 karışımı lazım.
es kaza son dk gol atsa sözlesme uzayacaktı hemen koridorda bekliyorİcardinin menajeri niye geldi ki
Lan sözleşme uzatmayın olm ya sakın bu hatayı yapmayın