Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3747.webp

Haber olarak tutturduğu bir şey yok ama uçak bilgilerinde nasıl bilmiyorum. Magassa olsun artık.

Ugarte önce yarım dönem ajax yapsın sonra ordan da memleketine dönsün

torreira'dan 10 15 bonservis kazanırsak o zaman 30luk bi ortasaha daha rahat alınır

İlk adı çıktığında burun kıvırmıştım ama şimdi Real Madrid maçının ilk yarısında izlediğim kadarıyla Pape Gueye bayağı iyi oyuncuymuş .

Villareal orta sahasını tek başına sırtlıyor resmen . Çok uzun boylu ve fizikli , ona rağmen dikine kaç tane kilit pas attı sayamadım. Hiç hata yapmıyor , uzaktan şutları da çok sağlam . Ben beğendim şahsen , eğer ibre tekrar ona dönerse bayağı iyi transfer olur

Pap Gey savunma önünde statik ön libero mu yoksa çift yönlü mü ?

Bir şey diyim mi Ugarte'de bence aradığımız profil değil bize dikine top sürebilen bir oyuncu lazım sıkışan maçlarda sağa sola pas atmaktan rakibi açamıyoruz.

Rakip alan kapattığı an merkezde iptal oluyoruz yaratıcı bir 10 numara yok her türlü bize 6-8 karışımı lazım.

Camawinga falan var aklima gelen cidden yok oyle bir profil...Burada olup bitilen 1.85lik zencilerin tumu dumduz capa

Muslera-tor-icardi hanedanligi tamamen düşüyor gibi

Galiba magassa geliyo tolgahan anlaşıldı demişti

Full maçı varsa atın da bakayım

Anketi tekrar oylayın

Bu Rodop neye göre marmuş yazıp çiziyor city rotasyonunda hücumcu yok bedavaya neden bize kiralasınlar dedeee

Camawinga falan var aklima gelen cidden yok oyle bir profil...Burada olup bitilen 1.85lik zencilerin tumu dumduz capa
Çapa artık istemiyorum bugün bile İlkay alıyor sağa sola dönüyor, Torreira önü boş sağa sola dönüyor dikine driplingi bir koysak rakip dağıtacaktı farka gidecekken atağa çıkamayıp üstüne rakibe sürekli geçiş verdik.

Bu işi artık çözmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt