Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.406
- 1.304
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eee o halde onyedika/Ugarte dan biri sart oglu sartTorreira
??????????????Marmuşşşşşşşşşşşşşş
Astik onlariYoksa bariyerler mi var
İlk adı çıktığında burun kıvırmıştım ama şimdi Real Madrid maçının ilk yarısında izlediğim kadarıyla Pape Gueye bayağı iyi oyuncuymuş .
Villareal orta sahasını tek başına sırtlıyor resmen . Çok uzun boylu ve fizikli , ona rağmen dikine kaç tane kilit pas attı sayamadım. Hiç hata yapmıyor , uzaktan şutları da çok sağlam . Ben beğendim şahsen , eğer ibre tekrar ona dönerse bayağı iyi transfer olur
Bir şey diyim mi Ugarte'de bence aradığımız profil değil bize dikine top sürebilen bir oyuncu lazım sıkışan maçlarda sağa sola pas atmaktan rakibi açamıyoruz.
Rakip alan kapattığı an merkezde iptal oluyoruz yaratıcı bir 10 numara yok her türlü bize 6-8 karışımı lazım.
Kuduro kadar siyahi adama baktık ugarte geliyor iyi mi
anketı yenıledım
Çapa artık istemiyorum bugün bile İlkay alıyor sağa sola dönüyor, Torreira önü boş sağa sola dönüyor dikine driplingi bir koysak rakip dağıtacaktı farka gidecekken atağa çıkamayıp üstüne rakibe sürekli geçiş verdik.Camawinga falan var aklima gelen cidden yok oyle bir profil...Burada olup bitilen 1.85lik zencilerin tumu dumduz capa
Galiba magassa geliyo tolgahan anlaşıldı demişti
Full maçı varsa atın da bakayım