Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.969
- 9.969
- 2.398
1. Yaseri hatırlıyon mu? Onun gibi çıkmasın daYaser fenerin anasını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Yaseri hatırlıyon mu? Onun gibi çıkmasın daYaser fenerin anasını
Bu 2 si orta sahayı taş gibi takım yaparda 1 ini bile alamazlarMandela Keita + Bissouma olabilir.
Bizden uzak durabilir, mahsuru yok...Dün aşam Pape Gueye'yi izleyen var mı?
Realin en iyisiydiDün aşam Pape Gueye'yi izleyen var mı?
1. Yaseri hatırlıyon mu? Onun gibi çıkmasın da
İzledin mi hiç Oulai’yi? İzlediğin anda göze çarpıyor kalitesi ve olgunluğu. Mesela iki gün önce attırdığı goldeki pas kalitesine bak yeter. Tabi daha yaşı 19. Özellikle yazarken bu yaşı bas alarak yazıyorum.Afrika kupasindaki bir kac mac (surekli Gabon maci deniliyor.) ve Turkiye ligi performanslarini buyuk beceri olarak sahsen gormuyorum.
Bunlar kistas ise bir suru oyuncu aranirsa bulunur inancindayim. Maksat o eforu gostermek.
TS den aldik vaktinde, bir suru adam.
Ugurcan MT kalecisi, yerli, yasi kaleci icin uygun vs dememize ragmen hala kabullenmis degilim verilen bonservisi - Oulai ne basardida bu potansiyeli vaadediyor. Ben bunu sorguluyorum.
Ayrica Turkiyeden istisnai bir oyuncu olmadigi surece 30lara 40lara falan futbolcuyu avrupa asla almaz, sanmiyorum.
Barisi pazarlayabildik mi mesela?
hep adı geçip gelmeyen gomis'in kuzeni günümüzün mendy'i de onyedika oldu![]()
Nampalys Mendy - Oyuncu profili 25/26
Nampalys Mendy, 33, Senegal ➤ Watford FC, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 23 Haz 1992, La Seyne-sur-Mer, Fransawww.transfermarkt.com.tr
alanyaspor sene sonu fener e satacak Ümit Akdağ ve Maestro yu muhtemelen. Paraları olmadığı için şu an almıyor fenerbahçeUmit akdag bu konudaki iyi olabilir dedigim isim. Fener macinda daha iyi izlemis oldum. Temiz ayagi ve kararliligi var - sol ayak hem de