Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wolfsburg Parrott icin 20 milyon önermis ama Alkmaar daha fazla istiyormus.

Takimda doymusluk hissi var ligi pek sallamiyorlar bu net belli.
Bu nedenle liverpool madrid gibi takimlara karsi daha farkli oynuyorlar
Torreira,sanchez,apo,icardi,kaan filan daha neyi basaracakki bizle ? Cl mi kazanacaklar
Turkiyede 3-4 seneye bir buyuk bir değişiklik her takimda sart

Onyedikadan başka birine teklif yaptılar mı acaba

Afrika kupasindaki bir kac mac (surekli Gabon maci deniliyor.) ve Turkiye ligi performanslarini buyuk beceri olarak sahsen gormuyorum.

Bunlar kistas ise bir suru oyuncu aranirsa bulunur inancindayim. Maksat o eforu gostermek.

TS den aldik vaktinde, bir suru adam.

Ugurcan MT kalecisi, yerli, yasi kaleci icin uygun vs dememize ragmen hala kabullenmis degilim verilen bonservisi - Oulai ne basardida bu potansiyeli vaadediyor. Ben bunu sorguluyorum.

Ayrica Turkiyeden istisnai bir oyuncu olmadigi surece 30lara 40lara falan futbolcuyu avrupa asla almaz, sanmiyorum.

Barisi pazarlayabildik mi mesela?
İzledin mi hiç Oulai’yi? İzlediğin anda göze çarpıyor kalitesi ve olgunluğu. Mesela iki gün önce attırdığı goldeki pas kalitesine bak yeter. Tabi daha yaşı 19. Özellikle yazarken bu yaşı bas alarak yazıyorum.
Uğur can mı iyi Ederson mu? Tek sorum bu. Maliyetleri de ortada.

Umit akdag bu konudaki iyi olabilir dedigim isim. Fener macinda daha iyi izlemis oldum. Temiz ayagi ve kararliligi var - sol ayak hem de
alanyaspor sene sonu fener e satacak Ümit Akdağ ve Maestro yu muhtemelen. Paraları olmadığı için şu an almıyor fenerbahçe

torreira kalacaksa, orta sahaya bir 6 numara transferi yeter. Bence diğer transfer savunmaya yapılmalı singonun ne bok olduğu belli değil sanchez bu sene sarhoş gibi takılıyor. Abdülkerim savunmadaki tek güvenilir adam konumunda. Ben stoper isterim.

işin sonunda regen nakamba'yı çakacaklar kulübümüze.Berkan kadar bile katkı verir mi şüpheli , bize zaten bireysel beceri lazımken sistem takımında bile ön plana çıkamayan her boku vasat yapabilen bir herifi durduk yere çakacaklar kulübe.Şunu alacağına git dennis falan al daha iyi ya.Kim izliyor ,kim planlıyor bu işleri de yeni Cuesta getirilmeye çalışılıyor valla aklım almıyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt