Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bissouma’nun bu sene tottenham da iki mac var

Sakatlik sorunu olan bir oyuncu’nun orta sahamiza güc katacagina inanmiyorum acikcasi
İyileşti ilk maçında (milli maçtı sanırım) oyuna girer girmez daha 17. Saniyesinde talihsizlik yaşayıp yeniden sakatlandı. Singo gibi olmadı.

Hem bissouma hem magassa alıp torreirayı ufaktan yedeğe çekip yada gönderebiliriz

Tostos ve Simitçi Asprilla isimli sütçü beygirine kaç milyon gömdüler?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260125-142102_Mackolik.webp
    Screenshot_20260125-142102_Mackolik.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 7
Oulai iptal
Onyedika iptal

Kaldi keita ve magassa

Magassa cöp düz oyuncu diyenler var

Keita ho

Uğurcan
Sallai Lemina Abdülkerim Jakobs
Magassa
Bissouma Sara
Sane Osimhen Lang

Lemina davinsonun mevcut durumundan daha iyi stoperlik yapar şuan singo sakatlanmaz formuda düzelirse sallai yerine o geçer

Parma 30 almadan keytayi birakmaz

Degerli kilabilir, mesela fransada bu performansi verse ligue 1de attim Rennes'te , adamlar sana 25 cekebilir belki.

TR ici boyle degil ama, tabzon borcu mu var ne halsa yolmaya calisiyor apacik belli. Bizim yonetimin bu oltaya gelmemesi gerekli. Ama kazigi yiyecegiz gibi duruyor - gorecegiz.

Bu oyuncu icin ayrica negatif bir yuk ile baslamasina neden olacaktir.
Katılıyorum, tr ligindeki oyuncunun ederi düşüktür. Ancak iç piyasada rekabet yükseltiyor. İrfan Can’ı hatırla, fb komutanı, Diagne, Tabata, Tarık, topuz vs. Hiçbiri ederi o paralar değildi. Hatta ederinin 4-5 katı ödendi bunlar.

Bunun diğerlerinden farkı, bu oyuncu olacağını gösteriyor. O kumaşı var ve daha 19 yaşında. Bu yaşta bizdeki topçular u19 filan oynuyor. Bu çocuk fildişi sahilinde 11 oyuncu yada olmak üzere artık. Eğer sakatlık vs olmazsa şl dk gibi organizasyonlarda boy gösterdikçe kıymetlenir ve asla zarar etmezsin. 5 yıl sonra satmaya kalksan bu adam daha 24 yaşında olacak. Evet 23-24 yaş üstü hiçbir oyuncuya (tr liginde oynayan) 10-12 üzeri verilmemeli hele de yabancı ise. Ancak bu çocuk sana kaybettirmez çünkü o potansiyel var ve yaş da çok kıymetli.

Tarık çamdala o dönem 5 milyon Euro verdik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt