Cafer Güney
Ulubatlı Souness
Oulaiye 30 eder diyen kafayı yemiştir
Avrupadan değil 30 22-23 bile teklif gelse uça uça gönderilerdi
Avrupadan değil 30 22-23 bile teklif gelse uça uça gönderilerdi
O herifi unutmusum, ilk insanlardan kalan adamim hemen gelsinKeita ve yirenky gelmelidir evet
Avatarimi süslüyor birde insan oradan hatirlar ulanO herifi unutmusum, ilk insanlardan kalan adamim hemen gelsin

Bugun erken uyanmissin hocamEyvah keita ya etebo diyorlar via twitter
Sogudum bundan

Ne iş yapıyorsun kuzum merak ettimEyvah keita ya etebo diyorlar via twitter
Sogudum bundan
Selamün aleyküm. Renato Nhaga geldi mi?
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adnan korkut'maMalum kişinin okan hocayı tehdit etmesinden sonra aşırı şekilde okan hoca fanı olasım var. Aynı anda 5 kişiyle tartışmaya bile girebilirim bu gazla
Aman olma seni istemiyoruzMalum kişinin okan hocayı tehdit etmesinden sonra aşırı şekilde okan hoca fanı olasım var. Aynı anda 5 kişiyle tartışmaya bile girebilirim bu gazla
Herifte nasil bir kuyruk acisi varsa secim kaybindan sonra herkes oh be derken ,Malum kişinin okan hocayı tehdit etmesinden sonra aşırı şekilde okan hoca fanı olasım var. Aynı anda 5 kişiyle tartışmaya bile girebilirim bu gazla
olum twitterda bizim taraftar Tedesco yu da pep ilan ediyorEyvah keita ya etebo diyorlar via twitter
Sogudum bundan
2-3 Sayfa geri de ki icardi hakkindaki duyumu oku diyerek araya girmek isterim :dMalum kişinin okan hocayı tehdit etmesinden sonra aşırı şekilde okan hoca fanı olasım var. Aynı anda 5 kişiyle tartışmaya bile girebilirim bu gazla