Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.400
- 15.015
- 2.978
Bu nasıl yorum yav. Tam tersi en iyi 6 ve 8 numaralar oradan çıkar
Biliyorum heis ya öylesine yazdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasıl yorum yav. Tam tersi en iyi 6 ve 8 numaralar oradan çıkar
İnter'in geri alma opsiyonu varmış sanırım sezon sonu onlar geri alır.Cok iyi oyuncu, Brugge'den oyuncu alinacaksa asil alinmasi gereken o.
Evet 23 milyon euro yaİnter'in geri alma opsiyonu varmış sanırım sezon sonu onlar geri alır.
yok kenetleniyoz fb ve k.ocu Okan hoca önderliginde ziplatmaya devam ediyoruzpatlat bir negatif haber renktaş foruma can gelsin
Gidin alın şu çocuğu yedekde stoper yok
TR'ye dönmek istemiyor diye duymuştum. Eski Açık ve bir kaç yerden daha.Stoper lazım. Ozan kabak alsanıza yav. Hem de yerli
Geçen transfer dönemi öyle demişlerdi. Yoklasınlar bence bidaha her ihtimale karşı.TR'ye dönmek istemiyor diye duymuştum. Eski Açık ve bir kaç yerden daha.
İkisi de imkansıza yakın.hayalimdeki 2 futbolcu şuan marmuş ve sarr bu 2sini alsak lig biter şl de de çeyrek yaparız bence ve 7 8 sene orta sahada kafamız rahat olur
Bu devre arasın içinde duydum hatta son yayınlarında yine konusu geçti o zaman da dediler sanırım. Bana kalsa sadece yoklama değil ikna da etmek için caba da göstermeliler. Ozan Kabak bizim lig için üst düzey bir stoper.Geçen transfer dönemi öyle demişlerdi. Yoklasınlar bence bidaha her ihtimale karşı.
Eski açık öyle diyebilir ama işin rengi farklı olabilir belki. Daha kesin kaynaklardan duymadım bu transfer dönemindeBu devre arasın içinde duydum hatta son yayınlarında yine konusu geçti o zaman da dediler sanırım. Bana kalsa sadece yoklama değil ikna da etmek için caba da göstermeliler. Ozan Kabak bizim lig için üst düzey bir stoper.
Ellerinde kaldi