Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gidin alın şu çocuğu yedekde stoper yok

Inandirici gelmedi. Formayi kapti gibi duruyor ve son macta baya iyi oynayip üstüne gol atti. Hoffenheim Sampiyonlar Ligine bile gidebilir böyle devam ederlerse. Orda uzatma firsati olursa, Türkiye'ye gelmeye sicak bakmaz gibi. Gelmeyi istese, zaten ilk bize öneririr diye düsünüyorum.

Asprilla 10 no'da kullanılmak için alındığını düşünürsek hücuma alternatif işini çok az minimum maliyetle hallettik. Gelecek orta sahayı merak ediyorum 1 adet u23, 1 adet normal yabancı hakkımız kaldı. Şu balon kullanma meselesi falan olmasa Bissouma'yı da sezon sonu sözleşmesi biterken uygun maliyete getirmek ve 1 adet u23 orta saha daha almak çok iyi olabilirdi ama Bissouma'ya malum nedenlerle çok soğuk bakıyorum. Bir an önce orta saha işini de halletmeliyiz.

Geçen transfer dönemi öyle demişlerdi. Yoklasınlar bence bidaha her ihtimale karşı.
Bu devre arasın içinde duydum hatta son yayınlarında yine konusu geçti o zaman da dediler sanırım. Bana kalsa sadece yoklama değil ikna da etmek için caba da göstermeliler. Ozan Kabak bizim lig için üst düzey bir stoper.

Bu devre arasın içinde duydum hatta son yayınlarında yine konusu geçti o zaman da dediler sanırım. Bana kalsa sadece yoklama değil ikna da etmek için caba da göstermeliler. Ozan Kabak bizim lig için üst düzey bir stoper.
Eski açık öyle diyebilir ama işin rengi farklı olabilir belki. Daha kesin kaynaklardan duymadım bu transfer döneminde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt