Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sara şuan iyi her ne kadar atletico maçından dolayı kendisini silmiş olsam da yalan yok iyi oynuyor ancak istikrarsızlığı çok o yüzden tek ona güvenerek olmaz maalesef
Atleti macindan bir puan aldiysak sara büyük faktördü girmesiyle. Golü atsa bambaska yere cikardi. Erende aglayacagina kossaydi keske ama

En önemli iki eksiğimiz merkez orta saha ve 10 du. 10 a kanattan bozma adam aldık merkez için daha tık yok. Bu iş en son 17k kalitesinde bir adamla bitecek malesef

ya ederson alsaydık bu arada ? şuan büyük ihtimalle uefaya gitsek başarı diye düşünüyorduk valla gs tarihinin kırılma anlarından biridir derim

dursun ozbek’in transfer listesi:

ugurcan
oulai
atalantali ederson

bu herif bizi stada futbolu dursun ozbek’ten iyi bilmiyorum yazili kagit olmadan almiyorum dese hakli

Uğurcan vs Ederson denkleminde tıpkı Mertens vs Joao Pedro gibi şanslıydık çok daha iyi tercihi yaptık. Fenerbahçe'nin kadrosu geniş ama efektiflik anlamında birçok defosu olan bir kadro. Bana göre kanatlar, forvet ve kalede net şekilde üstünlüğümüz var geri kalan mevkilerde ise yakın denilebilir. Doğru bir orta saha takviyesiyle çok avantajlıyız bu ligde diye düşünüyorum.

Scout değiliz ama dedik burda anlattık millet dalga geçiyordu . Geunduzi topçu falan değil dedik , özellikle Kadıköy'de kapanan maçlar için bomboş transfer dedik anlatamadık. Şimdi herkes bizim söylediğimize geliyor.

Sağlam 1 tane 6 numara 1 tanede 8 alıp çift 8 oynamak lazım aslında saranın yanına tempolu bir 8 arkayada magassa gibi bir yamyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt