Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.379
- 14.073
- 1.498
Defansını güçlendirirse bence iyi ama 15 falan istiyorlarmış o paralara alınmaz 3-5 olsa rotasyona olabilirNasıl oynadı bu kamil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defansını güçlendirirse bence iyi ama 15 falan istiyorlarmış o paralara alınmaz 3-5 olsa rotasyona olabilirNasıl oynadı bu kamil
arda okan kötüOlm iyi mi kötü mü bi karar verin
Orılın bu mesajından sonra işler yine terse dönerse
Saramiz var, iki üc aydir cok iyi durumda. Yinede biri lazim ama dribbling ve sertligi yüksek olanbu arada ayrıca gunduzi de çok iyi oyuncu olmasına rağmen bir başka ders olsun.Rakibin full geri çekildiği maçta bir boka yaramıyor istediği kadar iyi topçu olsa bile , bize de baştan beri bir tane 8 lazım oyun kurucu olabilecek biri.6 da lazım ama o artık sezon sonu olsun
Harbi ismi ciktigi hafta hava sonduren skor geldi.ali koç sağolsun rüzgarı dönderdi yine![]()
Kolsuz dedik, düşüşte dedik, almayin dedik. Sagolun mal ali araya girip aldi.ya ederson alsaydık bu arada ? şuan büyük ihtimalle uefaya gitsek başarı diye düşünüyorduk valla gs tarihinin kırılma anlarından biridir derim
Bu hafta zeytinli'nin gözgöz'ü puanı aldı.Harbi ismi ciktigi hafta hava sonduren skor geldi.
İnanilmaz ya
sara şuan iyi her ne kadar atletico maçından dolayı kendisini silmiş olsam da yalan yok iyi oynuyor ancak istikrarsızlığı çok o yüzden tek ona güvenerek olmaz maalesefSaramiz var, iki üc aydir cok iyi durumda. Yinede biri lazim ama dribbling ve sertligi yüksek olan
O zamanda edersona o paralara buyuk karsiydim.ya ederson alsaydık bu arada ? şuan büyük ihtimalle uefaya gitsek başarı diye düşünüyorduk valla gs tarihinin kırılma anlarından biridir derim
Doğru kullanmıyorlarki böyle maçlarda arkaya at Genduzi'yi önüne koy Asensio Talisca'yı, kanatlara iki adam öne de bir santraforun olsa arkada kalanları toplar.bu arada ayrıca gunduzi de çok iyi oyuncu olmasına rağmen bir başka ders olsun.Rakibin full geri çekildiği maçta bir boka yaramıyor istediği kadar iyi topçu olsa bile , bize de baştan beri bir tane 8 lazım oyun kurucu olabilecek biri.6 da lazım ama o artık sezon sonu olsun
valla ben kafayı yedim burada o zamanlar soruyordum herkese kalecinin ne yapması lazım diye cevap veren olmuyordu , kaleci dediğin top tutar öncelik olarak adı üstünde kaleci yani.Top tutamayan adamı isteyen çoktuKolsuz dedik, düşüşte dedik, almayin dedik. Sagolun mal ali araya girip aldi.
Zeytinlinin feneri de puan kaybetti ama...Bu hafta zeytinli'nin gözgöz'ü puanı aldı.
Haftaya şahin'in körfez'i bakalım ne yapacak?
Eğer duble puan kaybı olursa, ikisi ile ilgili bir inovasyon düşünüyorum.
Adamın özelliği sertlik katıyor ama amrabat gibide kazma değil, derbilerde yine iş yapar da böyle kapanan rakibe fark yaratmıyor işte.bu arada ayrıca gunduzi de çok iyi oyuncu olmasına rağmen bir başka ders olsun.Rakibin full geri çekildiği maçta bir boka yaramıyor istediği kadar iyi topçu olsa bile , bize de baştan beri bir tane 8 lazım oyun kurucu olabilecek biri.6 da lazım ama o artık sezon sonu olsun