Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada ayrıca gunduzi de çok iyi oyuncu olmasına rağmen bir başka ders olsun.Rakibin full geri çekildiği maçta bir boka yaramıyor istediği kadar iyi topçu olsa bile , bize de baştan beri bir tane 8 lazım oyun kurucu olabilecek biri.6 da lazım ama o artık sezon sonu olsun
Saramiz var, iki üc aydir cok iyi durumda. Yinede biri lazim ama dribbling ve sertligi yüksek olan

ya ederson alsaydık bu arada ? şuan büyük ihtimalle uefaya gitsek başarı diye düşünüyorduk valla gs tarihinin kırılma anlarından biridir derim

ya ederson alsaydık bu arada ? şuan büyük ihtimalle uefaya gitsek başarı diye düşünüyorduk valla gs tarihinin kırılma anlarından biridir derim
Kolsuz dedik, düşüşte dedik, almayin dedik. Sagolun mal ali araya girip aldi.

arda okan 37 kere topla bulusup 13 tanesini kaptırmıs

11 ikili mücadelenin 2 tanesini kazanmış

9 tane pas yapmıs 6 tanesi tutmus :d

Saramiz var, iki üc aydir cok iyi durumda. Yinede biri lazim ama dribbling ve sertligi yüksek olan
sara şuan iyi her ne kadar atletico maçından dolayı kendisini silmiş olsam da yalan yok iyi oynuyor ancak istikrarsızlığı çok o yüzden tek ona güvenerek olmaz maalesef

O zamanda edersona o paralara buyuk karsiydim.

Lemmans ya da tzolakis diye tutturmustum. İlkaydan bile daha fazla "parami alayim emekli olayim" modunda

bu arada ayrıca gunduzi de çok iyi oyuncu olmasına rağmen bir başka ders olsun.Rakibin full geri çekildiği maçta bir boka yaramıyor istediği kadar iyi topçu olsa bile , bize de baştan beri bir tane 8 lazım oyun kurucu olabilecek biri.6 da lazım ama o artık sezon sonu olsun
Doğru kullanmıyorlarki böyle maçlarda arkaya at Genduzi'yi önüne koy Asensio Talisca'yı, kanatlara iki adam öne de bir santraforun olsa arkada kalanları toplar.

Santraforsuz oynadıklarını unutmamak lazım bizde ise en büyük farkı o santrafor yaratıyor.

Kolsuz dedik, düşüşte dedik, almayin dedik. Sagolun mal ali araya girip aldi.
valla ben kafayı yedim burada o zamanlar soruyordum herkese kalecinin ne yapması lazım diye cevap veren olmuyordu , kaleci dediğin top tutar öncelik olarak adı üstünde kaleci yani.Top tutamayan adamı isteyen çoktu

Adamın özelliği sertlik katıyor ama amrabat gibide kazma değil, derbilerde yine iş yapar da böyle kapanan rakibe fark yaratmıyor işte.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt