Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin Samsun’dan aldığı musaba ligde iş yapar inşallah lang ve aspirilladan o katkıyı alırız bizde
Bu Arada ianis Hagi de fark bizim hakim ziyech katkısı veriyor takımına uzaktan attığı şutlarda bizde böyle adam eksıgı var

Mandela ya da o tip biri
Silas andersen ya da raby nzingoula
Ayberk karapo

i-dont-understand-the-hate-on-the-new-predator-design-v0-isj1yvtn3x4f1.png

kusura bakmayın ama sadece osimhen alınsın yeter denilen dönemde singo ugurcanda alınıyorsa gayet iyi transfer dönemidir
Orasi tamam, ama imkanlarin varken surec yonetimin/iletisimin/planlamanin eksik olusu elestirilmeyecek gibi degil

Yoksa genel manada tabii gelen isimlerin hepsi onemliydi, orasina zaten laf yok.

Uğurcan maşallah iyi performas gösteriyor ama maliyetinin hakkını verebilmesi için bu performansı istikralı şekilde toplamda en az 5 sene göstermesi gerekir.

Ama tabi ki her açıdan Ederson'dan daha mantıklı bir transfer olduğunu net olarak görüyoruz.
2 seneye çıkarır +1 kontenjan sağlamasınıda atlamamak lazım sırf yabancı kuralında önde yer açmak için bile +10 m euro verilirdi.

Muhtemelen rotasyonu doğru kurgularsak bunun avantajını baya kullanırız hatta kullanmak zorundayız.

valla ben kafayı yedim burada o zamanlar soruyordum herkese kalecinin ne yapması lazım diye cevap veren olmuyordu , kaleci dediğin top tutar öncelik olarak adı üstünde kaleci yani.Top tutamayan adamı isteyen çoktu
Uzun isabetli pası da düşünürsen Uğurcan çok daha önde bu sezonki maçlara baktığımızda. Yani Ederson ayaklar iyi denilebilecek bir seviyede oynamıyor kesinlikle. Madrid maçında Uğurcan bizi çok rahatlattı.

Uğurcan maşallah iyi performas gösteriyor ama maliyetinin hakkını verebilmesi için bu performansı istikralı şekilde toplamda en az 5 sene göstermesi gerekir.

Ama tabi ki her açıdan Ederson'dan daha mantıklı bir transfer olduğunu net olarak görüyoruz.
yok 10 sene

zaten kaleci için min 20m bonservis verecektik. edersona bile 11m bonservis verdi fb + kol gibi maaşı girdi

uğurcan için 30m bonservis normal. maaşı düşük adamın 5 yıl içinde edersonun 1 yılda aldığı parayı alamıcak adam

Evet burhan kimi sıkacak bakalım meraklandık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt