Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.081
- 102.200
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

barcoyu takip etmek lazım fm wonderkidiydi bocada strasbourga geçmişStrasbourg maci var iki takimda da genc isimler var oh be su maça bakayim![]()
Evet genç kaleci istiyorduk. Lemmens özellikle o da bu sezon dalgalı performans gösteriyor ama bir ışık var çocukta belli ediyor. Bir genç kaleci daha vardı Restes mi yoksa başka biri miydi? Tzolakis'te bu sezon pek iyi değil çok istikrarsız deniyor ben son CL maçlarını izledim orada çok iyiydi maçın adamı oldu sanırım.O zamanda edersona o paralara buyuk karsiydim.
Lemmans ya da tzolakis diye tutturmustum. İlkaydan bile daha fazla "parami alayim emekli olayim" modunda
Restes ve atubolu geçti sanki hocamEvet genç kaleci istiyorduk. Lemmens özellikle o da bu sezon dalgalı performans gösteriyor ama bir ışık var çocukta belli ediyor. Bir genç kaleci daha vardı Restes mi yoksa başka biri miydi? Tzolakis'te bu sezon pek iyi değil çok istikrarsız deniyor ben son CL maçlarını izledim orada çok iyiydi maçın adamı oldu sanırım.
Guendouzi iyi bir tamamlayıcı orta saha. Yanına yaratıcı ve kesici iki adam koyabilirsen, bunları tamamlayacak kişi olur. Her şeyi yapar ama hepsi orta seviyede. Bir özelliği pek sivrilmez. Hem defansif hem ofansif iş görebilecek biri.genduzi dümdüz topcu
bizim ortasahanın rezilligini görmüş olduk yine
Ordaki arguman osi cozuldu, kaleciyide coz - kalan islere zamanimiz kalsin idi.Evet genç kaleci istiyorduk. Lemmens özellikle o da bu sezon dalgalı performans gösteriyor ama bir ışık var çocukta belli ediyor. Bir genç kaleci daha vardı Restes mi yoksa başka biri miydi? Tzolakis'te bu sezon pek iyi değil çok istikrarsız deniyor ben son CL maçlarını izledim orada çok iyiydi maçın adamı oldu sanırım.
100 b euroya almis takimi diye gözüküyordu. Helal.olsunŞu İskandinav takımında oynayan siyahi kardeşimizi pek beğenmedim. Yani 1-2 maç 90 dakika izlemek lazım. Oulai daha yetenekli görünüyor. Ama hamsi beyinliler fazla uçuyor. Benim gördüğüm kadarıyla Patrick Zabi hepsinin önünde. Oulai veya diğerlerinden daha yetenekli. Keşke alabilseydik ama kendisi gelmek istemiyormuş.
kusura bakmayın ama sadece osimhen alınsın yeter denilen dönemde singo ugurcanda alınıyorsa gayet iyi transfer dönemidirOrdaki arguman osi cozuldu, kaleciyide coz - kalan islere zamanimiz kalsin idi.
Singo ve ugurcan ile (zamanlamasi) yuklu paralar bence kotu bir agustos ve transfer yonetimiydi.