Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolpadan 1-2 isim gündeme getirsek iyice kudurmalarını izlesek

Mümkünse forvet olsun :asd:

O zamanda edersona o paralara buyuk karsiydim.

Lemmans ya da tzolakis diye tutturmustum. İlkaydan bile daha fazla "parami alayim emekli olayim" modunda
Evet genç kaleci istiyorduk. Lemmens özellikle o da bu sezon dalgalı performans gösteriyor ama bir ışık var çocukta belli ediyor. Bir genç kaleci daha vardı Restes mi yoksa başka biri miydi? Tzolakis'te bu sezon pek iyi değil çok istikrarsız deniyor ben son CL maçlarını izledim orada çok iyiydi maçın adamı oldu sanırım.

Rabby nzingoula kadroda yok yasi genc gecen sene istatistkleri iyi al rotasyonda dursun

Evet genç kaleci istiyorduk. Lemmens özellikle o da bu sezon dalgalı performans gösteriyor ama bir ışık var çocukta belli ediyor. Bir genç kaleci daha vardı Restes mi yoksa başka biri miydi? Tzolakis'te bu sezon pek iyi değil çok istikrarsız deniyor ben son CL maçlarını izledim orada çok iyiydi maçın adamı oldu sanırım.
Restes ve atubolu geçti sanki hocam

Şu İskandinav takımında oynayan siyahi kardeşimizi pek beğenmedim. Yani 1-2 maç 90 dakika izlemek lazım. Oulai daha yetenekli görünüyor. Ama hamsi beyinliler fazla uçuyor. Benim gördüğüm kadarıyla Patrick Zabi hepsinin önünde. Oulai veya diğerlerinden daha yetenekli. Keşke alabilseydik ama kendisi gelmek istemiyormuş.

genduzi dümdüz topcu

bizim ortasahanın rezilligini görmüş olduk yine
Guendouzi iyi bir tamamlayıcı orta saha. Yanına yaratıcı ve kesici iki adam koyabilirsen, bunları tamamlayacak kişi olur. Her şeyi yapar ama hepsi orta seviyede. Bir özelliği pek sivrilmez. Hem defansif hem ofansif iş görebilecek biri.

Bence iyi orta saha. Fb bugün Asensio'yu kullanamadı oyun tamamen kanada yığıldı ve Musaba'nın birebirlerine kaldı. Musaba'da baya iş yaptı.

Ama Fb maçında biz çok kötüydük. Hem Alanya hem eksik Göztepe Fbye karşı çok pozisyona girdiler.

Ordaki arguman osi cozuldu, kaleciyide coz - kalan islere zamanimiz kalsin idi.

Singo ve ugurcan ile (zamanlamasi) yuklu paralar bence kotu bir agustos ve transfer yonetimiydi.

Şu İskandinav takımında oynayan siyahi kardeşimizi pek beğenmedim. Yani 1-2 maç 90 dakika izlemek lazım. Oulai daha yetenekli görünüyor. Ama hamsi beyinliler fazla uçuyor. Benim gördüğüm kadarıyla Patrick Zabi hepsinin önünde. Oulai veya diğerlerinden daha yetenekli. Keşke alabilseydik ama kendisi gelmek istemiyormuş.
100 b euroya almis takimi diye gözüküyordu. Helal.olsun

Dünyanın en pahalı gereksiz takımı.

Ederson’a bizim teklifimizin 2 katını verdiler.

Kerem’e bizde zamlı aldığının 3 katını verdiler. Bonservis olarak da sattığımızın 2.5 katına aldılar. Üstelik CL den eleyen golü attıktan sonra.

Guendouzi’yi geçen sene 13’e alan takımdan 2.5 katını verip aldılar üstelik en vasat 1.5 yılını geçirmişken kariyerinde ki.

Bu kadar manasız ve mantıksız hamlenin üzerine her maç kollanıyorlar, rakiplerin kontra atakları başlamadan bitiriliyor. Her iki maçın birinde rakip 10 kişi kalırken, yetmeyince penaltı veriliyor.

Üzerine de rakibi olan takıma sene başından beri penaltı verilmiyor hatta bırak artık faul bile verilmiyor lehine.

Şu kadarını yapmak aslında bildiğin şike gibi bir şey ama hala o topun canı var.

Niyeti kötü olana nasip olmadı, yine olmayacak.

dursun denilen herife öfkem yüzünden hiç yazmayacaktım ama ufak bir bilgi vereyim

lille den haraldsson u istiyormuş okan hoca ,gelir gelmez bilemem

göztepeden arda okan içinde yusuf + para teklif etmişiz göztepe 12 milyon istemiş

kaynak menajer arkadaşım,fazla detayda sormadım

Hatırlamak istemiyorum ama geçen seneki Hatay maçı gibi bu senede Antep maçına çok üzüleceğiz. Transferleri yetiştirememeyi geçtim, sadece Sara bile 2.yarı oyuna girse rahatlıkla alacağımız bir maçtı. Şu an fark 5'e çıkmış ve daha da açılmaya müsait durumdaydı.

Ordaki arguman osi cozuldu, kaleciyide coz - kalan islere zamanimiz kalsin idi.

Singo ve ugurcan ile (zamanlamasi) yuklu paralar bence kotu bir agustos ve transfer yonetimiydi.
kusura bakmayın ama sadece osimhen alınsın yeter denilen dönemde singo ugurcanda alınıyorsa gayet iyi transfer dönemidir

Uğurcan maşallah iyi performas gösteriyor ama maliyetinin hakkını verebilmesi için bu performansı istikralı şekilde toplamda en az 5 sene göstermesi gerekir.

Ama tabi ki her açıdan Ederson'dan daha mantıklı bir transfer olduğunu net olarak görüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt