- 16 Haziran 2010
- 204.255
- 156.389
- 6.838
cok anliyo ya futbolcudan dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok anliyo ya futbolcudan dursun
Şifre aynı mı? Allah razı olsun, teşekkür ederim.FIFA'ya girip interneti kapatıyom , sen istediğin gibi girip oyna şifre aynı![]()

Yirenkyi’i forumda ilk ben yazdım Kinteh ile beraber geçen yaz inşallah alırız
Hayır ilk ben yazdım
Bence tipinden dolayı herkes istiyorBeyler bu Yirenky’i hakkıyla izleyen var mı
Ad soyada bak her şeyiyle ilk insan kokuyorİlk insan Caleb Yirenkyi

Son dönemde çıkışlarının kaynağıydı; adam acayip bir performans veriyordu ama bugün ciddi kötüydü.Bayağı önemli oyuncu Fb adına.
Oulai'yi alır o zaman.Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da orta saha transferinde son kararı verecek isim Başkan Dursun Özbek olacak."
+ismail çok daha iyi oyuncuScout değiliz ama dedik burda anlattık millet dalga geçiyordu . Geunduzi topçu falan değil dedik , özellikle Kadıköy'de kapanan maçlar için bomboş transfer dedik anlatamadık. Şimdi herkes bizim söylediğimize geliyor.
Rafi Maranky
Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da orta saha transferinde son kararı verecek isim Başkan Dursun Özbek olacak."
Magassa'ya çok yükseliyorum.BCT Pape Gueye, Onyedika, Magassa ve Caleb Yirenki ile ilgilendiğimizi söyledi.
+ismail çok daha iyi oyuncu
Burda bir Danimarkadan üye vardi. Ismini sanki bir ara Evander yapmistin. O bunu belki yakindan taniyordurBeyler bu Yirenky’i hakkıyla izleyen var mı