Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.601
- 6.664
- 768
Yirenki videolarda iyi duruyor ama unorthodox bir herif olduğu da belli full maçını görmek lazım, üst seviyelerde afallayabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü onunda ilk ben yazdım forumdanie hocam
Kesin alacaklar busefer hem de 35 milyona falanTansel Taşanlar: Oulai için verin alın demişler diye bilgi verdi şimdi. Yarın başkanlar görüşecekmiş sanırım. Umarım olmaz artık o iş.
O menejerin 5 futbolcusu vardır aynı bölgede..Neden dunyada 5 oyuncu var gibi davranıyoruz her sene
Mazambiye bayernin çökmesi lazım noemalde
hoca her izledigi topcuya aṣik oluryor herhaldeBCT: Pape Gueye'ye tekrar rota kırıldı. Okan hocanın en çok istediği isim bu
@Nedim Burul var mı lan öyle birisi, ben hatırlayamadım.Birtanede Nordsjaelland altyapısında oynamış üye vardı, girmiyor foruma herhalde artık
Bu yönetimle daha iyi bir genç gelmez. İşte gelen 22 yaşında Asprilla oda inşallah 2. Ontiveromuz yada Yusuf demirimiz olmaz.Tansel Taşanlar: Oulai için verin alın demişler diye bilgi verdi şimdi. Yarın başkanlar görüşecekmiş sanırım. Umarım olmaz artık o iş.
Almayacagımızın duyumu da gelmiş.Tansel'e göre bizimkiler trabzon'un istediği parayı verip alacaklarmış ouai'yi

Sco ucak bilgilerinden dolayi tier 1 degil mi?Tier listesi 2026 yılı için güncellendi.
Paylaşım yaparken lütfen buna dikkat edelim.
![]()
GSCimbom Yönetimi
Ne alakaOulaiiiiiiiiiii
Çok bekledik çok