- 4 Ağustos 2009
- 91.023
- 72.447
- 5.358
Bu schira kolpaci miydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni gorusteyim orta sahadan topu ayagindan kolay vermeyen ileri tasiyan oyuncu eksigimiz var Lemina ya alternatif mi ariyoruz bilmiyorum ama hocanin bakis acisi biraz degisik.Neden ozellikle tum Afrikalilari alma ihtiyaci duyuyor anlamis degilim.+afrikalı
Bu kadar çok afrikalı olması sıkıntı
Emrem bu oyuncu tutmadı diyelim bir sene içinde 20-25'e elden çıkarırsın yine piyasası oluşmuş oyuncu çünkü 30'ları gördüğü an kaşesi o seviyelerdedir. Ha bizim gibi bir kulüp satma payı bırakmadan sadece oynatmak için 30-35 vermeli midir bir topçuya o tartışılacak bir konu.Pape Guey transferine oyuncu kalitesinden ziyade yasindan dolayi soguk baktim.30-35 milyon euro rakamlar verilmesi bana halen cok saglikli gelmiyor
bunun en azından dönüşü olabilir, 27 yaşında adama 35-40 verilmez.Ama bu Pape'den cok daha pahali![]()
Bence bu adam kolpacidan ziyade teklifi soyluyor.Di Marzio Fabrizio bunlar is ciddiye bitince devreye giriyorlar.Schira ise yapilan teklifi soyluyor.Bu schira kolpaci miydi
Çok değil yarım saatte bir tane "Baby Lemina" buldum, Emre Utkucan ve arkadaşları gerçekten istifa ya
Bu schira kolpaci miydi
Çek bir danois
Bu oyuncu iyidir kötüdür bilmiyorum ama bu şekilde farklı isimlerin çıkması lazım. Farklı isimler üzerinde de durulmalı. Yazdığın gibi hiç Güney Amerika pazarından isim çıkmıyor mesela.Yaptığım uzun analizler, araştırmalar, karşılaştırmalar sonrası (yarım saat) almamız gereken defansif orta sahayı buldum arkadaşlar.
Baby Lemina budur
![]()
Danilo - Oyuncu profili 2026
Danilo, 25, Brezilya ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 32.00 mil. € ➤ * 29 Nis 2001, Salvador, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Botafogoda parasal sıkıntılar var demiyor 20m euroya al gel
15m dolarBu oyuncu iyidir kötüdür bilmiyorum ama bu şekilde farklı isimlerin çıkması lazım. Farklı isimler üzerinde de durulmalı. Yazdığın gibi hiç Güney Amerika pazarından isim çıkmıyor mesela.