Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+afrikalı

Bu kadar çok afrikalı olması sıkıntı
Ayni gorusteyim orta sahadan topu ayagindan kolay vermeyen ileri tasiyan oyuncu eksigimiz var Lemina ya alternatif mi ariyoruz bilmiyorum ama hocanin bakis acisi biraz degisik.Neden ozellikle tum Afrikalilari alma ihtiyaci duyuyor anlamis degilim.

Pape Guey transferine oyuncu kalitesinden ziyade yasindan dolayi soguk baktim.30-35 milyon euro rakamlar verilmesi bana halen cok saglikli gelmiyor
Emrem bu oyuncu tutmadı diyelim bir sene içinde 20-25'e elden çıkarırsın yine piyasası oluşmuş oyuncu çünkü 30'ları gördüğü an kaşesi o seviyelerdedir. Ha bizim gibi bir kulüp satma payı bırakmadan sadece oynatmak için 30-35 vermeli midir bir topçuya o tartışılacak bir konu.

Yav orta sahaya iki tane kiralik oyuncu getirin fitim ben bu döneme

Kim gelecek valla canım sıkıldı?

Villareal Baena 40m ,Pino 30m,Sörloth 30m,Nicolas Jackson 37m gibi oyuncularını bu paralara satmışken gueye için 40 milyon bayılırsak ağlarım

Yaptığım uzun analizler, araştırmalar, karşılaştırmalar sonrası (yarım saat) almamız gereken defansif orta sahayı buldum arkadaşlar.

Baby Lemina budur

Botafogoda parasal sıkıntılar var demiyor 20m euroya al gel

Bu oyuncu iyidir kötüdür bilmiyorum ama bu şekilde farklı isimlerin çıkması lazım. Farklı isimler üzerinde de durulmalı. Yazdığın gibi hiç Güney Amerika pazarından isim çıkmıyor mesela.

Buchi de paylasmis oyuncuyla anlasmisiz Villereal 40 istiyormus biz 30 teklif etmisiz Gueye icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt