Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen alın ugarte çöpünü alın bravo.Gitsin ögun altiparmaktan top kapsin o topu da torreiraya verir artık torr da apoya atar bravo ya muazzam transfer planlaması

Bissouma için ise kiralık değil bonservis ile alırız herhalde 5 ay sonra serbest.

3-5 arasına almaya çalışırlar.

Yanına sağlam U23 lazım. Bissouma sakatlıkları atlattıysa ve kronik değilse en ismi geçenlerden içimize sinen isim olur da, mevzu 1 yılda 2 büyük sakatlık, ve balon vs içti iddiaları.

Genc oyuncu lazim orta sahaya, hepsi 30 yaslarda oyuncular var suan Sara haric o da bir bakmisik satildi haberi cikarsa oyle kaliriz ortada.

Bissouma tek gelirse yanlis yapariz. Anca genis rotasyonu saglamak icin alirdim yoksa ana hedef olarak alinmamali . Hem dedikleri ile yaptiklari is birbirine zit olur hani orta sahaya genc ve cok sert biri alinacakti ?

Sonraki satıştan da bonus istenir biraz...
Sonraki satisi buyuk ihtimalle Brezilya ligine dogru olur artik oradan para cikmaz gibi.

yine ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler beceriksizler sürüsü. Bunlar bu bütçeyle adam getiremiyorlar bide para olmadan ne yaparlar düşünmek bile korkunç

Ya hay seçimine senin be yine 1 kuruş para harcatmıyor herif belliki seçimim var diye kepaze herif

Şöyle bir şey var. İzlemedim ben maçı ama şu an oynayabilir bir durumda sanırım. O kullandığı balondan dolayı soğuk bakıyorum ben.

O riske girmem adam bu sezon diz sorunlarindan ilk yariyi komple kacirdi, ondan onceki sezonda yine diz problemleri vardi.

Yani boyle birini suan genis rotasyon icin alsan olur, bununla orta saha transferi kapatilmamali.

Parayi bu gidisle Gueye icin bassinlar diyecegim. En azindan kumasi belli.

Ugarte kiralık gelir başkan bonservis falan vermiyor seçim var diye.

Ha Gueye’ye 40 yerine Ugarte’ye maaş veririm daha iyi kısa vadede. Hoş gueye de en az 5 ister.

Günün sonunda bence

Oulai -35
Ugarte- kiralık
Asprilla-kiralık
Lang-kiralık

İle defter kapanır.

Bir halt olmaz ya bizden.fb denilen karaktersiz camianin işine yag sürmek için transfer yapıyorlar gibi geliyor artık

lemina saglikli kaldigi muddet fena olmayan bi sablon esasinda

------------Ugurcan

Roland-Sancez-Bardakci-Jacobs

-------Lemina-Geye

Baris-----Sane---Leng

---------Osimen
Net bir 10 no olsa Avrupa'da iş yapar. Bir de Singo sağlıklı olursa formayı alır. O zaman Sallai Osimhen arkasında kullanılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt