- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
Aynen alın ugarte çöpünü alın bravo.Gitsin ögun altiparmaktan top kapsin o topu da torreiraya verir artık torr da apoya atar bravo ya muazzam transfer planlaması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bissouma için ise kiralık değil bonservis ile alırız herhalde 5 ay sonra serbest.
3-5 arasına almaya çalışırlar.
Yanına sağlam U23 lazım. Bissouma sakatlıkları atlattıysa ve kronik değilse en ismi geçenlerden içimize sinen isim olur da, mevzu 1 yılda 2 büyük sakatlık, ve balon vs içti iddiaları.
Sonraki satisi buyuk ihtimalle Brezilya ligine dogru olur artik oradan para cikmaz gibi.Sonraki satıştan da bonus istenir biraz...

Fransa 2.ligin de istediğimiz adama 30 milyon çektiler. Leipzig geçen aynı takımdan 23 milyon euroya stoper aldı. Osimhen’i biz çerez parasına aldık.Yav piyasa nasıl buraya geldi. Camavinga falan kaç abi? Osimhen 75e aldık
Şöyle bir şey var. İzlemedim ben maçı ama şu an oynayabilir bir durumda sanırım. O kullandığı balondan dolayı soğuk bakıyorum ben.
Götüm götüm denize girerken basmaktan korktuğum yosunlu bölgedeki yosunlar.
Dennis değil. Arda Okan.Dennis neden gripmiş anladık
Net bir 10 no olsa Avrupa'da iş yapar. Bir de Singo sağlıklı olursa formayı alır. O zaman Sallai Osimhen arkasında kullanılabilir.lemina saglikli kaldigi muddet fena olmayan bi sablon esasinda
------------Ugurcan
Roland-Sancez-Bardakci-Jacobs
-------Lemina-Geye
Baris-----Sane---Leng
---------Osimen
beni biliyon senelik ban yiyorumiyiyim canım sen nassın
nerelerdeydin