- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
He sana ankatacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He sana ankatacak
Bunu mu diyorsun?
ya bize hiç gibi geliyor da ben mesela Göztepe'yi hep bize ve Fb'ye karşı vs. izliyorumOf
Solet harbi iyiydi.
Bu Dennis, teknik olarak neredeyse bir hiç ama ciğersiz. Bir de doğruysa 19 yaşında bu da, bir de UEFA listesinde homegrown sayılıyor.
Kutucu ya da Jelert ile cüzi bir miktar para karşılığı takasa hayır demem.
Berkan ikamesi. Ki Berkan UEFA listesine göre yabancı sayılıyordu malum.
fark etmez. taraftarın genç topçuya karşı alerjisi var.Her zaman yazıcam bu takıma portekizden bir pilot takım satın alınmalı
Oyuncu degil ya da hoca degil sözü her zaman bana komik gelmiştir. Ya gs seviyesinde degil de gec meselafark etmez. taraftarın genç topçuya karşı alerjisi var.
Teknik olarak hiçten kasıt ne, topla gidebiliyor bu kafiOf
Solet harbi iyiydi.
Bu Dennis, teknik olarak neredeyse bir hiç ama ciğersiz. Bir de doğruysa 19 yaşında bu da, bir de UEFA listesinde homegrown sayılıyor.
Kutucu ya da Jelert ile cüzi bir miktar para karşılığı takasa hayır demem.
Berkan ikamesi. Ki Berkan UEFA listesine göre yabancı sayılıyordu malum.
Hayır tam tersine genç futbolcu çok sevilir. Ama iyi olması gerekiyor ve kendini kanıtlaması gerekiyor. Efe akman 2 sene portekizde iyi oynarsa benfica oyuncu için 15m teklif ederse herkes efe hastası olur burada.fark etmez. taraftarın genç topçuya karşı alerjisi var.
Teknik olarak hiçten kasıt ne, topla gidebiliyor bu kafi
bahsettiğim o değil Deniz. Bu sene Arda ıslıklandı. Bana 1 tane takım göster şampiyonluk kutlamasında kendi topçusunu ıslıklasın taraftar; Efe ye yapıldı bu da.Oyuncu degil ya da hoca degil sözü her zaman bana komik gelmiştir. Ya gs seviyesinde degil de gec mesela
Okana 15 istiyolar hocamOkan+5m euro versinler
yahu ne alakası var. Efe, şampiyonluk kutlamasında ıslıklandı. Bırak iyi kötü topçu olması olayını.Hayır tam tersine genç futbolcu çok sevilir. Ama iyi olması gerekiyor ve kendini kanıtlaması gerekiyor. Efe akman 2 sene portekizde iyi oynarsa benfica oyuncu için 15m teklif ederse herkes efe hastası olur burada.
Oulai 19 herkes hayran