Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan mı

308027-894d5e74100330de6d3f7802f5876ed4.webp

Of
Solet harbi iyiydi.

Bu Dennis, teknik olarak neredeyse bir hiç ama ciğersiz. Bir de doğruysa 19 yaşında bu da, bir de UEFA listesinde homegrown sayılıyor.

Kutucu ya da Jelert ile cüzi bir miktar para karşılığı takasa hayır demem.

Berkan ikamesi. Ki Berkan UEFA listesine göre yabancı sayılıyordu malum.
ya bize hiç gibi geliyor da ben mesela Göztepe'yi hep bize ve Fb'ye karşı vs. izliyorum
yani o maçlarda top Göztepe'de fazla kalmadığı için göremiyoruz da doğrusu

Göztepe'nin ağır favori çıktığı, rakiplerin kapandığı maçlarda ne yapıyor onu görmeden konuşmak olmaz
öte yandan dişe diş mücadele şeklinde geçen maçlarda güzel vuruşuyor tam 1 cengaver
fakat ayağına top gelen enstantanelerde bi ekstrası yok. pasörlük, şutörlük, dribbling vs. bir şey görmedik ayağına top gelen nadir anlarda

ben de Berkan'dan iyisini bu şekilde bulmuş oluruz diye düşünüyom, hele de ucuz olursa
ama bizimkilerin pazarlık yetileri, verdikleri demeçler, orta saha için yaratılan hype vs. düşünüldüğünde Ankersen bizi çok pis şeyapar gibi

bi de bu tarz transferlere çok üzülmesem de çok sevinemiyorum da
bence yapılması gereken iyi adamlar almak. Berkan yerine adam almak doğru değil, kulübeye yapılan transferler hep bi şekilde gösterişsiz kalıyor performans açısından
biz iyi adam alırız onlar mevcut orta sahalarla kapışır ve kapışmanın sonuncunda biri 'Berkan' olur uzun vadede

Of
Solet harbi iyiydi.

Bu Dennis, teknik olarak neredeyse bir hiç ama ciğersiz. Bir de doğruysa 19 yaşında bu da, bir de UEFA listesinde homegrown sayılıyor.

Kutucu ya da Jelert ile cüzi bir miktar para karşılığı takasa hayır demem.

Berkan ikamesi. Ki Berkan UEFA listesine göre yabancı sayılıyordu malum.
Teknik olarak hiçten kasıt ne, topla gidebiliyor bu kafi

fark etmez. taraftarın genç topçuya karşı alerjisi var.
Hayır tam tersine genç futbolcu çok sevilir. Ama iyi olması gerekiyor ve kendini kanıtlaması gerekiyor. Efe akman 2 sene portekizde iyi oynarsa benfica oyuncu için 15m teklif ederse herkes efe hastası olur burada.

Oulai 19 herkes hayran

Hayır tam tersine genç futbolcu çok sevilir. Ama iyi olması gerekiyor ve kendini kanıtlaması gerekiyor. Efe akman 2 sene portekizde iyi oynarsa benfica oyuncu için 15m teklif ederse herkes efe hastası olur burada.

Oulai 19 herkes hayran
yahu ne alakası var. Efe, şampiyonluk kutlamasında ıslıklandı. Bırak iyi kötü topçu olması olayını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt