Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.396
- 21.441
- 2.663
Pedro MALheiromu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bu nedenle iyi oyuncu transferi şart. Sanchez yerine Singo, Lemina yerine de yeni alınacak orta saha oynayacak. Umarım ikisi aynı anda cezaya düşmez.Bunu merak ediyordum
Leminasiz ve sanchezsiz playoff ilk maci h.o
İceride birde muhtmelen.
Elenelimİlk 24e girersek onyedika
Elenirsek amadou onana gelecek
Hangisini tercih ederdin

Aga adam maçta sakatlandı ne yapalım... elbette herkes sakatlanabiliyor... ama düzelip geldiğinde kötü olacağı anlamına gelmez. Geldiğinde ise iyi oynayacağını ümit ediyorum. Jakobs da sakatlandı herkes salladı. Döndüğünde jakobs tan iyisi olmadı. Bu işler böyle... ama yine söylüyorum singo kötü bir oyuncu değil...4 aydır yok arada oynadığı 100 dkyı saymazsak.
Deli gibi bonservis ve maaş vermişiz, tepkiler az bile.
Kaynak sen misin?UEFA, Mart ayındaki FFP denetiminde Kerem Aktürkoğlu transferini özel olarak inceleyecek. Sözleşme detayları araştırılırken, konuyla ilgili TFF'den de resmi rapor istenecek kokocular sizi
Arda okan icin forumda başlık açılmamış cok ilginc.
Goztepeye 5 milyon+yusuf teklif etmişiz goztepe 10 milyon +Berat lus bonservisiyle istemiş
+okan hoca yine stoper tahayi istiyormus
Bence oluru yok 20 milyona yakin 2 oyuncu
Biraz daha zorlasaydın dostumismi biraz sıkıntılı. Teknik direktör koltuğumuzdaki halef-selef şahısları barındırıyor
soy adı da manidar. Kurtulan.
Yani Okan gitti Arda geldi . Kurtulan Galatasaray oldu gibi
O yüzden açılmamıştır.
Biraz daha zorlasaydın dostum
??ekmeğine bak cafer benden alıntı yapma
Bir kac yil duruşumuz stratejimiz vb ile hem bonservisleri hem maaslari düzene koymaliyiz bu konularda bir duruş ve kulup kültürümüz olmalı. Bu demek değildir ki tecrübeli yildiz olmayacak ya da demek değildir ki gelen gence oyuncu degil denecekArda Okan max 5 milyonluk oyuncu.
17kya 35 sallayıp 6 milyon maaş verirler böyle deniliyorsaSayın Özbek'e katılmaktayım. Umarım gerçekten böyle olur
Haklisin. Iste planlama bundan cok onemli.Boey giderken güzel para kazandık eksikliğini hissedecek olsak bile iyi alışveriş falan dedik, demez olaydık üstüne 80 milyon euro maliyetin altına girip yarısı kadar sağ bek bulamadık sallai iyi oynuyor o da piyangodan çıktı sağolsun. Bundan birkaç yıl sonra bu ölü yatırımları yapanları nasıl anacağız acaba