Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.692
- 73.217
- 5.188
5 m bonservis 4 m maaş 2 yıllık sözleşme müthiş olurgueye'ye 35 bons 7-8 maaş vermektense bisuma riskine girmek daha akil bir hareket geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 m bonservis 4 m maaş 2 yıllık sözleşme müthiş olurgueye'ye 35 bons 7-8 maaş vermektense bisuma riskine girmek daha akil bir hareket geliyor
Jacobs da sürekli sakatlanıyor o yüzden yanlış transfer zaten.Aga adam maçta sakatlandı ne yapalım... elbette herkes sakatlanabiliyor... ama düzelip geldiğinde kötü olacağı anlamına gelmez. Geldiğinde ise iyi oynayacağını ümit ediyorum. Jakobs da sakatlandı herkes salladı. Döndüğünde jakobs tan iyisi olmadı. Bu işler böyle... ama yine söylüyorum singo kötü bir oyuncu değil...
Kaynak sen misin?
o zaman dansfbde siyaset kavgası başlayacak, yavaş yavaş başladıda
yeni stadı için nihat özdemir bazı fbli fenoları mamalamış
akplilerde destek veriyor
chplilerde karşı çıkıyor
bunların haziran seçimi baya karmaşık olacak
Taraftar baskısı iki taraf içindeAlınır tabi 35-40 milyon vetirsen ts hemen şimdide verir o zaman niye son günü bekliyoruz.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kereme ceza verilsin futbol hayatı bitsin
Jakobs un sakatlık geçmişi vardı zaten diye biliyorum. Singo da bu sorun yoktu sanırım. İlk defa yaşanan bir sorun... sakatlığı sürekli nüksederse aynı noktaya gelirim seninle... ama şans vermeden ve görmeden yanlış transfer diyemem. Allah göstermesin bağ falan da kopabilir yani en iyi dediğimiz adamda. Ona da yanlış transfer dememek lazım...Jacobs da sürekli sakatlanıyor o yüzden yanlış transfer zaten.
Singo süreci ise taraftarın aklıyla alay edilen bir süreç ve 4 aydır yok. Hocası çıkıp aynı yerden sakatlandı fazla koşma demiştik diyor, 2 ay sonra doktor çıkıp ilk sakatlıkla alakası yok diyor.
Günün sonunda 30 bonservis 5 maaşlık bütçeden katkı alamamışsın aylardan şubat olmuş.
1 kere dah sakatlansa sezon bitecek zaten.
O her türlü karıştırır hizipci aman oğluiki üç gol atsa fbyi karıştırır
kulubun sahibi gibi davranmaya başlar
kaos çıkarır
hiç iyi olmaz men yemesi